Amanda Gout
Mijn naam is Amanda, 31 jaar en mama van 2 mooie jongens (2009 & 2016). Samen met hen én mijn vriend, woon ik in het Gooi.

In november 2012 ben ik begonnen met bloggen. Al snel had ik de smaak te pakken en begon ik mijn netwerk een beetje verder uit te breiden. Inmiddels ontvangt KiDDoWz gemiddeld 11.000 unieke bezoekers per maand en weet men ons ook op social media te vinden!

Regelmatig werken wij samen met bedrijven zoals bijvoorbeeld Disney, Studio 100, Mepal en ook zijn er verschillende blogs waar wij regelmatig mee samenwerken.

Door de groei van KiDDoWz is het niet meer haalbaar om het allemaal alleen te doen. Gelukkig heb ik een aantal toppers die het leuk vinden om mee te schrijven!

Annemarel
Hi! Ik ben Annemarel, geboren in 1980 en woonachtig in het mooie Twente. Samen met mijn man, heb ik een dochter (2011) en een zoon (2015). Tot begin 2017 was ik werkzaam als juf op een basisschool. Dat werk heb ik bijna 15 jaar met heel veel plezier gedaan. Nu ben ik een nieuwe weg ingeslagen. Ik ben aan de slag gegaan als blogger en werk daarnaast voor een uitgeverij. Schrijven is dus van mijn hobby mijn beroep geworden. Naast schrijven lees ik erg graag, bij KiDDoWz kan ik deze twee passies perfect combineren!

Hier kun je lezen wat ik allemaal geschreven heb!

Linda Meester
Het wordt tijd het pseudoniem lmcmr wat meer invulling te geven:

Ik ben Linda Meester geboortejaar 1975.
Ik ben opgegroeid in een klein dorp aan het water, ik heb 20 jaar lang waterpolo gespeeld.
Ik heb de opleidingen hbo Jeugdhulpverlening en WO Jeugdrecht & Criminologie gevolgd.
Naast mijn studies heb ik gewerkt op risicopanden binnen de beveiliging.
Na mijn studies ben ik groepsleider in een gesloten behandelinrichting voor jongens van 12-16 jaar geweest,
heb ik gewerkt als schuldhulpverlener voor ex-ondernemers, assistent boekhouder en was ik als vrijwilliger coördinator van de
bezoekersgroep in de Bijlmer Bajes.
Nu ben ik gehuwd en thuisblijfmoeder van 3 dochters, hier hebben wij bewust voor gekozen en heb ik geld voor gespaard.
Wanneer de meisjes naar de basisschool gaan, zal ik weer gaan solliciteren.
Tot die tijd zet ik me in voor de lokale weggeefhoek, ben ik leesouder op school en doe ik met veel prijsvragen
mee op internet.
Na wat gast blogs bij KiDDoWz en diverse recensies her en der op het internet, blijk ik het erg leuk te vinden om
gevraagd en ongevraagd mijn kritische mening te geven en ga ik hier meer tijd voor proberen vrij te maken.

Hier kun je lezen wat ik allemaal geschreven heb!

Miranda Young
Samen met mijn vriend en 4 kinderen vorm ik een gezin. We hebben 2 jongens en 2 meiden in de leeftijd van 4 tot 10 jaar. Zowel meiden als jongensspullen zijn hier dus in huis te vinden. En terwijl de jongste nog met de blokken uren kan vertoeven en begint met tellen krijgt de oudste al echte puber neigingen (ik verveel me, dat is saai, dat is voor kleine kinderen…). Niet altijd even handig maar soms wel hilarisch. Omdat ik het belangrijk vind dat kinderen leren verzorgen en leren omgaan met de dood hebben wij een dwerghamster. Dwerghamsters staan erom bekend niet oud te worden en met het kerkhof wat ik in de tuin heb liggen heb ik dit ook al dikwijls meegemaakt. Hobby’s van mezelf zijn: schrijven (enige nadeel is dat ik last heb van een lichte vorm van dyslexie), kaarsen maken, winkelen, met de kinderen koken of bakken en waar ik tegenwoordig ook enorm van kan genieten is ’s avonds op de bank zitten en een film kijken. Nieuwe artikelen die de revu passeren test ik graag uit samen met mijn gezin, het schrijven van het artikel is minstens zo leuk. De hoop om dit nog lang te mogen doen is dan ook erg groot.

Hier kun je lezen wat ik allemaal geschreven heb!

(Visited 2.708 times, 2 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *