Dlllogoe site van Life and Lemons heeft een paar dagen als tabblad geopend op mijn laptop gestaan. Regelmatig nam ik tussendoor een kijkje en werd gegrepen door een fijne sfeerimpressie. Leuke producten varierend van lippenbalsem tot ansichtkaarten, van lifestyle tot sieraden, die ik stuk voor stuk niet eerder ergens anders heb gezien.

Ook op Facebook en Twitter (@LifenLemonsShop) zag ik regelmatig berichten langskomen die me wel aanspraken. Nu komt voor mij het lastige, het onder woorden brengen. Eigenlijk moet ik daar helemaal niet aan beginnen. Life and Lemons is een verzameling producten die twee vriendinnen, Esther van Wezel & Laura van der Linde, samenstellen. De gemeenschappelijke deler hierin is persoonlijke smaak en gevoel van humor. Hun droom is dat deze producten je vrolijk maken en een extra dosis liefde met zich meebrengen. Met zorg uitgezocht dus.

Ze versturen wereldwijd en in de webshop wordt alles in het Engels beschreven. Ze bieden een collectie reisgidsen aan van steden. Die in zijn geheel niet zouden misstaan liggend onder uw glazen salontafel, al bent u nooit van plan er heen te gaan. Dit geldt ook voor kinderboeken als: “This is London“.llkandelaar

Veel handgemaakte spullen, zo zijn er de 3 houten kaarsenkandelaars Tivoli. Ik kon vanaf mijn computerscherm het hout al ruiken, heerlijk robuust en al branden je kaarsen niet, toch direct al sfeervol. Verkrijgbaar in zwart/naturel en wit/naturel.

Neem ook eens een kijkje naar de nikkelvrije sieradenlijn van Pernille Corydon, geometrisch gevormde oorbellen, kettingen en goud­ of zilverkleurige ringen.

llvogelWe mochten van Life and Lemons knuffelen met de paarse paradijsvogel. Een handgemaakte knuffel, ook verkrijgbaar in in het blauw. Prachtige lintenstaart waar dochterlief lekker mee friemelde tussen haar vingertjes. Deze knuffel brengt zeker in haar leventje weer een extra dosis liefde, bedankt daarvoor Life and Lemons .

/lmcmr

(Visited 48 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *