chewigem3Chewigem
Veel kinderen hebben de behoefte om overal op te kauwen of bijten. logo chewigem
Het kauwen vermindert spanning en helpt ze om zich beter te kunnen concentreren. Maar echt stoer is het natuurlijk  niet die natte mouwen, kapotte koordjes en stukgebeten pennen. Om discreet tegemoet te komen aan deze kauwbehoefte heeft Chewigem een leuke sieradenlijn ontworpen waar kinderen vanaf 3 jaar veilig op kunnen kauwen.
De sieraden van Chewigem worden ook veel gebruikt door volwassenen en kinderen met prikkelverwerkingsproblemen, autisme of ADHD. In Nederland is het grootste assortiment kauwsieraden van Chewigem verkrijgbaar bij webshop Educadora.

Kauwbehoeftechewigem2
Kinderen met prikkelverwerkingsproblemen hebben vaak moeite om alle informatie, die via de verschillende zintuigen binnenkomt, te ordenen. Hierdoor kunnen ze overspoeld raken door allerlei indrukken. Om zich even af te kunnen sluiten voor andere prikkels hebben ze de neiging om te kauwen op bijvoorbeeld kleding en potloden. Het kauwen heeft een kalmerende werking en helpt kinderen om zich beter te focussen. Maar hoe voorkom je dat kinderen gaten bijten in hun kleren en op hun pennen kauwen? Chewigem biedt uitkomst. De eigenzinnige kauwsieraden van Chewigem voorzien in een lichte tot gemiddelde kauwbehoefte en zijn ook geschikt voor volwassenen. De sieraden zijn wasbaar in de vaatwasmachine, gemaakt van ‘veilige’ siliconen en – niet onbelangrijk – ook nog eens bijzonder leuk en stoer om te dragen!

chewigem4Chewigem kauwsieraden
De sieradenlijn van Chewigem is stoer vormgegeven en geschikt voor zowel jongens als meisjes. Voor de lichte kauwbehoefte is er de Twister armband in mooie pasteltinten en de Disc ketting in kleurrijke designs. Kinderen met een gemiddelde kauwbehoefte kunnen kiezen voor de Dog Tags, in de vorm van een ID-plaatje, de Chubes of de Raindrops. Verder heeft Chewigem voor de gemiddeld-extreme kauwbehoefte de dikkere Tread armbanden. Met een diameter van 55 mm zijn de armbanden geschikt voor kinderen van 3 tot 14 jaar. De gebruikte siliconen zijn vrij van gif en chemische toevoegingen. De levensduur van een kauwsieraad varieert doorgaans van enkele weken tot enkele maanden, afhankelijk van het gebruik.
De kauwsieraden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vrolijke designs. Ieder kind heeft al snel zijn eigen favoriet!

WINNEN!!!

win actie chewigem

Kijk op Facebook hoe je kunt winnen!!!
De winnaar wordt 20 maart bekend gemaakt!

Klik hier voor de Facebook pagina van KiDDoWz
Klik hier voor de Facebook pagina van Chewigem

 

De winnares heeft inmiddels bericht gehad!

(Visited 122 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.