minikidsdiaryHoe heeft je kind de dag beleefd? Wat was er vandaag leuk, niet leuk en leerzaam? Aan het einde van de dag nog even samen kletsen, lachen, mopperen, luisteren en nagenieten. Met Mini Kids Diary neem je op interactieve en structurele wijze de dag door. Dit helpt een kind bij het verwerken van de dag en draagt er aan bij dat je als ouder weet wat er in je kind omgaat! Met Mini Kids Diary kun je alle belevenissen van je kind volgen, bijhouden en nalezen. De app is nu te downloaden in de App Store en kost eenmalig €1,79.

Ik heb een tijdje Mini Kids Diary getest en uiteraard wil ik jullie laten weten hoe ik het allemaal ervaren heb.image

Mini Kids Diary is een iPad/iPhone app, waar je een verslag mee kunt maken, van de dag van je kind. Dit gaat op een hele leuke simpele manier en je kunt het later ook nog eens teruglezen!

Waarschijnlijk herkennen jullie het allemaal wel: je vraagt na de schooldag van je kind, hoe het geweest is en je krijgt het volgende antwoord: “goed”. Vervolgens vraag je wat hij/zij dan gedaan heeft en de reactie daarop is: “weet ik niet meer”.

imageDoor Mini Kids Diary, kun je je kind door middel van een sterretjes systeem de dag laten beoordelen. Dit kunnen ze doen door het toekennen van maximaal 5 sterren. Op deze manier geeft je kind een waardering aan de dag, op de gebieden School, Sport, Thuis, Buiten huis, Ouders en Vriendjes. Daarna volgen er 5 vragen die je aan je kind stelt, onder andere ´Wat maakte je vandaag blij? Wat heb je vandaag geleerd?´

Tot slot mag het kind als beloning zelf een sticker kiezen en deze toekennen aan de dag. Dit vond mijn dochter echt geweldig, zeker omdat er een heel grappig geluidje komt na het opslaan van de gekozen sticker.

Wat ik nog mis binnen Mini Kids Diary, is de mogelijkheid om uitspraken van je kind op te slaan. Zeker op jonge leeftijdimage zeggen ze namelijk de grappigste dingen!

Verder is Mini Kids Diary gebruiksvriendelijk, vrolijk, erg handig en een echte must-have voor ouders die meer inzicht willen krijgen, in hoe hun kind de dag ervaren heeft!

Je kunt Mini Kids Diary hier downloaden!

WINNEN!
Wij mogen 10 promo-codes weggeven (zijn 1 maand geldig).
Wil jij hier kans op maken, plaats dan een reactie onder dit bericht, voorzien van je voor- en achternaam. Oja…en laat meteen even weten of jouw kind ook altijd zo weinig te vertellen heeft als hij/zij uit school komt!

Deze actie is inmiddels afgelopen.

De volgende mensen hebben gewonnen:

Saskia Duursma
Marinda Poort
Janet Hugo Kamp
Betsy Bultman
Monique aan den Boom
Karin de Graaf
Wendy de Graaf
Lisa Kalma

/Linda

 

 

 

(Visited 100 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Review: Mini Kids Diary

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.