kaboe2Wendy, al een aantal jaar werkzaam in de detailhandel, droomde van een eigen winkel! Met de komst van Kaboebaby is dat dus helemaal gelukt! Wendy is momenteel in verwachting van een zoon en altijd op zoek naar hippe producten voor baby’s, die ook het leven van hun ouders wat gemakkelijker maken! De producten worden uitgekozen op functionaliteit, betaalbaarheid en ook op de uitstraling. Door het wisselende assortiment is Kaboebaby een ontzettend leuke webshop die je dus eigenlijk regelmatig eventjes moet bezoeken!kaboe1

De Padàlily is een stijlvol kussentje dat de druk op je arm vermindert bij het dragen van de Maxi-Cosi. Het kussentje is gemakkelijk op elk autostoeltje groep 0 te bevestigen, het is omkeerbaar, wasbaar en verkrijgbaar in vele kleuren en motiefjes. De Padàlily kan later ook gebruikt worden rond de veiligheidsgordel van de auto. De nieuwe Padalily’s hebben nu ook 2 ringen om je baby’s speeltjes aan te hangen. Draag je autostoeltje in stijl en zonder pijn…!

kaboe3Op elke geboortelijst staat wel een luiertas. Maar heel wat kersverse moeders grijpen na enkele weken weer naar hun traditionele handtas; de leuk uitziende luiertassen blijken te groot en helemaal niet praktisch als je met je baby onderweg bent. Ah Goo Baby besloot dan ook opnieuw een luiertas te maken die doet wat ze belooft: het leven van jonge mama’s gemakkelijker maken! Het compacte formaat past perfect in het korfje van elke kinderwagen. De tas heeft niet alleen een beveiligd zakje voor kleingeld, je kredietkaart of je telefoon, maar ook een waterproof zakje om vuile kleertjes in op te bergen.

De Le bibble is niet enkel een super absorberend slabbetje voor het flesje, maar met zijn leuke designs een echte make-over voorkaboe4 alle saaie papflesjes. Jouw baby zal met de Le bibble al snel zelf zijn flesje willen en kunnen vasthouden.

*Voorkomt lekkende flesjes
*Droogt mondje en kin met zijn zachte stof
*Houdt flesjes uit elkaar in grote gezinnen
*Houdt de ijverige handjes van jouw baby bezig

kaboe5De sieraden van Teething bling zijn speciaal ontworpen voor volwassenen om te dragen en om baby’s met doorkomende tandjes te vermaken. De sieraden zijn gemaakt van goedgekeurde silliconen, welke ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld eetlepels en bijtringen. De producten bevatten geen schadelijke chemische stoffen zoals ftalaten, BPA’s, PVC, lood of latex en zijn voorzien van een veiligheidssluiting. Ook dragen de producten het Europese CE-keurmerk voor veiligheid en zijn ze goedgekeurd door de FDA.

WINNEN!
Wij mogen namens Kaboebaby het sieraad hierboven weggeven aan 1 van onze lezers!
Wat je hiervoor moet doen kun je lezen op onze Facebook Pagina!

 

(Visited 46 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.