marks1
Bij de meisjes staan kleuren en schattige prints centraal in ‘Paper Cut Out’, terwijl ‘Heritage’ een eigentijdse, ingetogen look met Scandinavische invloeden heeft. Inspiratie hiervoor komt van vintage jaren 40 kleding, maar krijgt een moderne twist met behulp van technische weefsels, eenvoudige lijnen en aparte wassingen. Heritage is een verzameling van nieuwe moderne klassiekers.

De kleine heren zijn dit najaar helemaal ‘Future Proof’ met een levendige futuristische collectie die geïnspireerd is op de ruimte, sport en wetenschap. De avontuurlijke helden zullen de prints met aparte wezens en het gewassen, ruige denim van ‘Urban Warriors’ geweldig vinden.

De speciale ‘Autograph’ collectie biedt designer luxe binnen handbereik. Een perfect gemaakte collectie, met betoverende, zachte kleuren en subtiele glinstering voor meisjes en grote jacquard breisels voor jongens.

Combineer dit met Marks & Spencer’s prachtige nieuwe baby aanbod, fantastische schoenen, marktleidende kwaliteit en leuke innovaties, en we hebben iets voor iedereen iets leuks!

Verkrijgbaar bij Marks & Spencer Den Haag en op www.marksandspencer.nl

marks2marks3

marks4marks5
marks6 marks7
marks8

 

 

(Visited 289 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.