lucky1Het Nederlandse merk Lucky No. 7 is een stoer baby- en peuterkledingmerk, alleen voor jongens! Lucky No.7 staat voor stoer, een tikkeltje rebels met een vette knipoog naar de tienermode, voor comfort en duurzaamheid. Waarom zouden de allerkleinsten er niet net zo stoer uit kunnen zie als de big guys?

De vrouw achter Lucky No.7 heet Risma. Ze is moeder van een dochterlucky2 en een zoon (3 en 1 jaar) en al jaren succesvol actief in de retail. Een cool & betaalbaar kindermerk opzetten is altijd al een droom geweest; een droom die ze dus echt gaat waarmaken! Per toeval ontdekte ze, na de geboorte van haar zoon op 7 juli 2013, dat het getal 7 steeds terugkomt in haar leven op verschillende manieren. Daarop besloot ze het label Lucky No.7 te noemen. Toeval bestaat niet, sommige dingen in het leven are meant to be! Alles draait om fun bij Lucky No.7. “Keep it cool & be awesome!” Risma zorgt er daarom ook voor dat jouw bestelling als een cadeautje wordt ingepakt.

Ons dol-enthousiaste test-kindje mocht een mooi shirt uittesten van Lucky No.7. Wat een heerlijke kwaliteit en mooie kleur wpid-img-20140828-wa0002.jpgzeg! En ja de print is natuurlijk ook ontzettend cool: “Don’t forget to be awesome”! Ook na het wassen blijft het shirt mooi! Er zijn ook nog andere prints te koop, maar dan moet je toch echt eventjes zelf een kijkje gaan nemen bij Lucky No.7. Kun je trouwens ook meteen nog even een kijkje nemen naar de gave broekjes en dekentjes!

(Visited 284 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.