zreeferlogoAlweer de zesde dag van onze Prijsvraag-week in samenwerking met Zreefer.nl. Vandaag gaan we nog even door met het “Lifestyle” thema.

Hoewel ik met mijn enorme bos sleutels soms meer op een cipier lijk, dan een bloggende mama, heeft mijn vriend echt alleen zijnsleutelhanger huissleutel en nog 1 andere sleutel aan zijn bos hangen. Het blijft dan ook echt een raadsel hoe ik die grote bos sneller kwijtraak (in mijn tas ofzo) dan dat hem dat overkomt. Herkenbaar? Misschien tijd voor een leuke sleutelhanger, zodat je bos sleutels toch wat meer opvalt in die grote tas (ja, ik heb zo’n moderne grote tas). Zreefer.nl maakt leuke sleutelhangers, helemaal naar jouw smaak. Hiernaast ze je een voorbeeldje van wat er bijvoorbeeld mogelijk is. Natuurlijk zijn de sleutelhangers ook leuk voor aan de fietssleutel van jouw zoon/dochter, misschien raken ze dan minder snel dan jij hun sleutel kwijt! Oja, sleutelkastje..ook wel handig voor mij! Misschien ooit in een nieuw huis!!!

hangerHadden jullie ook van die hangertjes aan je mobiele telefoon hangen een hele tijd geleden? Dat komt allemaal weer terug en bij Zreefer.nl verkopen ze echt hele leuke! Je kunt deze hangertjes ook prima aan de luiertas hangen, of misschien heb je er wel een andere bestemming voor. Hiernaast zie je een telefoonhanger gemaakt in blauw met lieve voetjes onderaan. Ze hebben hem momenteel ook in het roze op de site staan. Maar goed, jullie weten het inmiddels wel he, ideeën zijn altijd welkom. Bij Zreefer.nl kijken ze altijd samen met jou wat de mogelijkheden zijn!

Hadden jullie trouwens al een bezoekje gebracht aan Zreefer.nl? Niet? Nou, dat moet je toch echt even doenvaasje hoor! Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een leuk cadeautje voor je zus of je moeder (of je beste vriendin) dan kun je kiezen voor een leuk siervaasje. Staat ontzettend schattig en past in elk interieur! Je kunt namelijk zelf bepalen hoe het vaasje eruit komt te zien. Dit moet je natuurlijk wel eventjes overleggen met Zreefer.nl, maar er is echt ontzettend veel mogelijk!

Onder lifestyle vallen ook de pannenlappen, ovenwanten etc. die je nogal eens voorbij ziet komen. Eigenlijk alles voor jezelf, in huis etc.

prijsvraagweekprijsvraagweek1prijsvraagweek2
wpid-20140815_192304.jpg
Vandaag maak je kans op deze leuke ovenwant voor jouw kleine keukenprins of prinses! Vul hieronder het win-formulier in om mee te doen! Vanavond omstreeks 21:00 uur wordt de winnaar bekend gemaakt! (ook op onze Facebook Pagina)

Deze actie is inmiddels afgelopen. Feride Keles heeft gewonnen!

 

(Visited 69 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.