zreeferlogoDag nummer 4 van onze Prijsvraag-week in samenwerking met Zreefer.nl! Leuk om te zien dat er zoveel mensen enthousiast reageren! Vandaag het tweede deel van het thema “Thuis“.

Mijn zoon was als klein baby’tje altijd erg onrustig in bed. Zijn armen vlogen daadwerkelijk alle kanten op, dus hij hield wrapperzichzelf steeds wakker. In die tijd waren er nog niet van die mooie inbaker-doeken (tenminste, misschien ook wel, maar hebben wij gewoon niet goed gezocht) dus we bakerden hem in met een hydrofiele luier. Ging prima trouwens hoor, maarja…tegenwoordig heb je gewoon producten die daar speciaal voor gemaakt zijn, dus waarom zou je dat dan niet doen? Misschien is een wrapper wel iets voor jou? Je kindje blijf lekker warm en je kunt het dus inbakeren, waar ze vaak toch wel rustiger van worden, is mijn ervaring. Op de afbeelding hiernaast zie je een wrapper die geschikt is voor kindjes van 0-3 maanden. Er zijn bij Zreefer.nl ook nog andere maten te koop. Ook hier geldt weer, heb je een leuk idee…bespreek het!

Toch meer een fan van de gewone slaapzakken? Ook deze zijn te vinden bij Zreefer.nl. En ze zijn er ook nog eens in verschillende maten. Er zit er dus vast eentje bij die jouw kleintje past. Wil je er een naam op laten zetten, of de slaapzak in een ander kleurtje? Geef het gewoon aan, Zreefer.nl houdt ervan als mensen meedenken!

dekbedEn dan ook nog even aandacht voor het beddengoed dat je kunt kopen bij Zreefer.nl. Hiernaast zie je een baby Dekbedovertrekset met kaboutertjes! Hoe schattig is dat! Super zacht, past om het gemiddelde dekbedje, maar is ook bruikbaar om een deken in te plaatsen. Bevat een bijpassend kussensloopje voor een baby kussen, dat ook leeg als hoofdonderlegger gebruikt kan worden. Heb je misschien een ander leuk printje/stofje gezien waarvan je denkt: dat past veeeeel beter bij mij én bij mijn kindje? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden!

Verder vind je er ook nog wieglakens, wiegdekens en ledikantdekens. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen dus bij Zreefer.nl. Misschien zie je wel een leuk lakentje, dat je kunt laten personaliseren, zodat je het als een kraamcadeautje kunt geven. Zo’n cadeau valt vaak goed in de smaak en is ook makkelijk te bewaren, zodat het kind er later ook nog eens naar kan kijken! Of gewoon voor je eigen kindje, dan heb je zelf het geluk zoiets moois te hebben voor jouw kleintje!

En dan nu door naar de afdeling sjaalslabben! Veel kindjes kwijlen en knoeien, dat hoort er nou eenmaal bij. Vroeger had je echt slabsjaalvan die ouderwetse slabben óf er werd een theedoek om je hals geknoopt. Nu blijft jouw kindje schoon én ziet er ook nog eens superstoer uit. Althans, dat vind ik! Er zijn natuurlijk heel veel verschillende kleurtjes en printjes te krijgen (overleg het maar eens met Zreefer.nl als je een leuk idee hebt), hiernaast zie je een voorbeeldje! Superleuk toch, dat je kunt matchen met de kleding van je kindje?

Ook de “gewone” slabben die je kent van vroeger zijn te koop, maar dan wel in een modern jasje met bijvoorbeeld een leuke tekst erop geborduurd of een dier!

En voor de wat kleinere kindjes, die nog een boertje moeten laten na het drinken, zijn er ook nog spuuglappen te koop. Ook deze zijn uiteraard voorzien van een leuk en vrolijk printje, want waarom zou je iets saais gebruiken, toch? Je hebt naast de standaard maat ook nog de keus om een langere spuuglap te kiezen. Die blijven beter over je schouder hangen…tip dus!

Morgen weer verder met het volgende thema! Tot dan!

 

prijsvraagweek

prijsvraagweek1

prijsvraagweek2

wpid-20140813_160640.jpg
Vandaag maak je kans op deze leuke slab! Vul het win-formulier hieronder in.
Vanavond omstreeks 21:00 uur wordt de winnaar bekend gemaakt (ook op onze Facebook Pagina).

Deze actie is inmiddels afgelopen. Carin Vink heeft gewonnen!

(Visited 65 times, 1 visits today)

One thought on “Zreefer.nl [Thuis deel 2] -KiDDoWz Prijsvraag-week #4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.