bord1We leren allemaal aan onze kinderen dat ze niet mogen spelen met hun eten…maar wat als je zelf nou een bordje voor je neus krijgt waarmee je wel “moet” spelen?
Bordje met Muisjes is een keramiek bordje dat speciaal ontworpen is voor het eten van beschuit met muisjes! O ja…en je kunt er dus ook mee spelen, superleuk!

Laten we eerlijk zijn; beschuit met muisjes eten zónder te knoeien is een hele opgave. Er zijn ook maar weinig mensen die het kunnen zonder dat de muisjes in het rond vliegen. Ik heb het mijn kraambezoek ook zien proberen, maar helaas bordje_product_pagemet weinig succes. Dagen later kwam ik die kleine krengen alsnog overal tegen. Yukiko van Urbanberry design liep ook tegen dit probleem aan en is toen gaan nadenken over een oplossing. Na het maken van enkele prototypes, heeft zij uiteindelijk het ultieme Bordje met Muisjes ontwikkeld!

Het Bordje met Muisjes heeft kleine kuiltjes in het patroon van een muis. De muisjes die van het beschuitje af vallen kunnen in de gaatjes worden gerold door het bordje te kantelen en te bewegen. Het lijkt dus echt ontzettend op die spelletjes die je vroeger had, waarbij je de balletjes in de gaatjes moest rollen. Dat ging niet altijd even gemakkelijk, maar leuk was het wel!

Toen ik dit product tegenkwam was ik meteen enthousiast. Ik hou namelijk van aparte en originele dingen..en ja dit was ik dus nog nooit ergens tegengekomen. Leuk om te geven als kraamcadeau ook, weet je tenminste zeker dat je niet met hetzelfde aankomt als iemand anders. Het Bordje met Muisjes is natuurlijk ook makkelijk te bewaren, dus je hebt meteen een leuke herinnering voor later!

bord2De bordjes zijn in 3 verschillende varianten te krijgen; roze, blauw en roze mét blauw!
Je kunt er ook nog voor kiezen om de naam en geboortedatum erop te laten zetten. Dit wordt dan met de hand er op geschilderd, wat het dus nog unieker maakt.

Kijk snel in de webshop en bestel jouw Bordje met Muisjes!


WINNNEN!
Wij mogen 1 Bordje met Muisjes weggeven in kleur naar keuze!
Wat je hiervoor moet doen kun je lezen op onze Facebook Pagina!

 

 

 

 

 

(Visited 102 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Bordje met Muisjes [+WINNEN]

  1. Super leuk zeg en helemaal voor in de kraammand die ik maak voor mijn zwangere nichtje. Het word een meisje.
    Groetjes Inge Brunnekreef

  2. Wow wat een super idee. Echt goed bedacht wn inderdaad leuk om mee te spelen. Zeker voor de kids maar denk stiekem ook voir de volwassenen hihu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.