deerbeebielogoWasbare zoogcompressen…toen ik dat las werd mijn aandacht getrokken. Ik heb zelf natuurlijk al een “groot” kind, maar in mijn naaste omgeving heb ik een lieve test-mama, die haar kindje borstvoeding geeft. Zij wilde dan ook maar al te graag de zoogcompressen uittesten. Het pakketje kwam laatst binnen en ze ging aan de slag ermee!

“Ik vind het erg handig dat de compressen niet blijven plakken, hierdoor zijn ze  ideaal voor als ik straks weer aan het werk ga. Ook het printje vind ik erg leuk, al ziet niemand anders het, ik word er vrolijk van! Ik wil zeker niet meer terug naar de standaard compressen, ik ben blij met dit mooie product.”

De zoogcompressen zijn handgemaakt en dat er veel zorg aan besteed is door Deerbeebie, kun je er echt aan afzien!
zoog3

De buitenkant bestaat uit een vrolijk stofje, een laagje molton, voering, een laagje badstof en de binnenkant bestaat uit zacht flanel. Door deze flanellen laag zitten de compressen heerlijk zacht tegen de borst.

De zoogcompressen hebben een doorsnede van 10 cm en voor de nacht zijn er zelfs grotere compressen te bestellen van 16 cm. Het fijne is ook nog dat je ze dus ook nog eens hygiënisch kunt wassen op 60 graden!

Oja en je kunt ze dus krijgen in allerlei printjes en kleurtjes, de moeite waard om eventjes een kijkje te nemen dus bij Deerbeebie!

wpid-img-20140809-wa0003.jpgVerder mocht onze lieve test-mama ook nog een fijne slabber uitproberen van Deerbeebie. Althans, haar kleine mannetje natuurlijk! De slabbers zijn stoer en helemaal niet ouderwets. Je kunt hierdoor de slab goed combineren met de kleding die je kindje aanheeft. En het allerbelangrijkste, ze houden je kindje schoon, droog en netjes…daar doen je tenslotte een slabber voor om, toch?!

Overigens kun je bij Deerbeebie ook nog terecht voor leuke verjaardags-stoelhoezen en mooie Tafeltenten!

Volg Deerbeebie ook op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

 

WINNEN!wpid-20140812_190118.jpg
Wil jij kans maken op dit leuke setje wasbare zoogcompressen én deze mooie slabber? Plaats een reactie onder dit bericht voorzien van je voor- en achternaam, waarin je laat weten dat je mee doet! De winnares wordt op 27 augustus bekend gemaakt!

 

 

 

 

(Visited 126 times, 1 visits today)

11 thoughts on “Deerbeebie.nl – Wasbare zoogcompressen en meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.