gblogoIn de webshop van Groenebaby.nl vind je hippe en originele eco- en biologische producten voor, de naam zegt het al: baby’s. Maar die naam werkt eigenlijk misleidend, want ook voor peuters, schoolgaande kinderen én de papa’s en mama’s vind je hele leuke items. Prettig veel shopplezier dus.

Je moet wel even door sommige omschrijvingen heen kijken: de vertaling van de product omschrijvingen is niet altijd even ‘lekker’. Zo wordt er bijvoorbeeld gesproken over ‘gussets’. Misschien moet je een luierkenner zijn, maar ik wist dus niét wat het was. Het blijken ‘inzetstukken’ te zijn. Geloof ik. Maar uiteindelijk draait het toch om de producten en die zijn heel fijn!

De producten bij Groene Baby zijn gemaakt met respect voor natuur en mens; dus je vindt er biologisch wollen zoogkompressen, bad speeltjes van natuurrubber en rammelaars van biologisch katoen. Een paar van hun superleuke producten uitgelicht:

Voor de Groene Baby gb1
Als er iets niét milieuvriendelijk is, zijn het wegwerpluiers. Maar Groene Baby weet raad. Ze verkopen hele leuke wasbare luiers. Het zijn prima absorberende alles-in-een wasbare luier met verstelbare klittenbandsluiting is snel en eenvoudig te gebruiken. Het heeft ook inzetstukken om lekken te voorkomen. De waterdichte, maar toch ademende buitenstof (PUL) is zacht en duurzaam gemaakt.

gb2Voor het kind met groene vingers|
Lekker in de aarde wroeten, terwijl papa het grasmaait. Is er iets heerlijkers om te doen voor een kind? En als het dan ook nog een eigen tuintje mag aanleggen, is het helemaal feest. Groene Baby heeft geweldige tuinhandschoentjes voor het kind met groene vingers. Net zoals papa, opa of mama helemaal in stijl tuinieren. Op deze handschoenen staat een super schattig konijntje geborduurd.gb3

Voor een ruimte die geurt naar groen gras
Waar ik het meest benieuwd naar ben, is de ecologisch luchtverfrisser, gemaakt van…Schapenkeutels! Gelukkig ruikt het niet naar schapenkeutels, maar verspreid het de frisse geur van rozen, vers gemaaid gras of narcissen. Fijn voor in het toilet of in de badkamer.

Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen bij Groene Baby!

WINNEN!
Wij mogen namens Groene Baby, iemand blij maken met een mooie (dubbele) prijs. Het gaat hier om een katoenen ballonbal én katoenen zwem-vleugelbandjes.

Vul hieronder het win-formulier in om kans te maken!
De winnaar wordt op 12 augustus bekend gemaakt op onze Facebook Pagina!
Deze actie is inmiddels afgelopen. Sylvia Schuiling heeft gewonnen!

/Marlies

 

(Visited 63 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Groenebaby.nl [+Winnen]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.