koeka1Koeka is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwaardig lifestylemerk en een expert op het gebied van lifestyle- en verzorgingsproducten, kleding en accessoires voor baby’s en kinderen tot 10 jaar. De producten van Koeka vinden hun oorsprong in rijke, kwalitatief hoogwaardige stoffen. Vanuit deze basics ontstaan kwalitatieve, stijlvolle producten die uitstekend met elkaar zijn te combineren in elke ruimte in en om het huis. Juist dat mix ’n match principe, is de kracht van Koeka.

Groot geworden met liefde voor de allerkleinstenkoeka2

Zelfs de allerkleinste Koeka telg kan zich tevreden in de nieuwste basics hullen; de new born maat 46/48 is opgenomen in de collectie Puck. Een babypakje met voetjes, wikkeltop, shirt, broek en mutsje van het zachtste velours in melange kleuren in een maatrange van 46/48 tot en met 74/80. In dezelfde collectie is er voor de kids een Puck “onesie”, een winterwarme must have voor een lang & “lazy” weekend.

Milky way: van hier tot de sterren en terug…..

De nieuwe nachtkleding is geïnspireerd op ons sterrenstelsel; baby’s & kids dromen zoete dromen in heerlijke pyjama’s en nachthemdjes.

Winterwear Andes

Koeka laat de baby’s onbekommerd genieten van de winter: koud zullen ze het niet krijgen in de outdoor winter collectie Andes. Een babycollectie van super zachte teddy met een flanel voering in vijf aansprekende kleuren om helemaal in weg te kruipen. De collectie omvat een muts, sjaal en slofjes, een jumpsuit uit één stuk en een jas.

koeka3Must haves

Absolute must have’s voor komend seizoen; de nieuwe baby badlijn Lyon in een superzachte tricot wafel, de wafel wrapper met teddy en prachtig nieuw beddengoed.

(Visited 296 times, 2 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.