bibi1Woehoe, laatst kreeg ik weer eens leuke post! Dan heb ik het dus niet over rekeningen of reclamefolders, maar een onwijs gave, stoere slab van Bibinez.
In coole camouflageprint. Past ook goed bij mijn stoere dreumeszoon (hij is onlangs 1 jaar geworden en dus geen babyzoon meer…)

Bibinez is opgezet door Inez, de ontwerper en producent van de slabbetjes. Zij maakte voor haar dochter zelf een slab, comfortabel en van een soepel materiaal. Ze poste een foto van de slab en kreeg daar zoveel positieve reacties op, dat ze inmiddels Bibinez is begonnen. Gelukkig maar!
De slabbetjes zijn ook in grotere maten te verkrijgen, waardoor ze ook ideaal zijn voor bijvoorbeeld grotere kinderen met een handicap.

De slab is gemaakt van Mexicaans zeildoek en daardoor handig schoon te maken. Ze zijn goed schoon te maken met een doekje. (eventueel met een beetje afwasmiddel) Eten, doekje eroverheen en klaar!

De slab heeft, behalve het stoere dessin, ook nog eens een super handig opvangbakje. In het geval van mijn dreumeszoon erg handig, aangezien hij na een paar slokken drinken de helft gewoon uit zijn mond laat lopen. Normaal zou dat allemaal op zijn shirt terecht komen en doorlekken tot op z’n romper. Nu vangt de opvangbak dit allemaal op! En dat is goed nieuws, vooral omdat de dreumeszoon op deze manier ook eens iets anders te drinken kan krijgen dan alleen maar water.(limonade of sap gaat zo heerlijk vlekken en plakken op kleding)
De slab sluit door middel van klittenband erg goed om zijn nek en volgens mij zit het ook prima, want ik heb hem niet horen klagen.bibi2

Ik heb mijn dreumeszoon een tuitbeker met Roosvicee gegeven terwijl hij de Bibinez slab om had. Ging perfect! Paar druppels geknoeid, maar op de slab, dus doekje erover en klaar. De kruimels soepstengel die in het opvangbakje vielen (ook handig dus) werden er netjes uitgevist door hem en alsnog opgegeten.
‘s Avonds roerbakmie gegeten, de sliertjes zaten tot in zijn haar en… netjes in het opvangbakje. Doekje erover en schoon. En buiten dat het handig is, staat het ook nog eens stoer.

Natuurlijk verkoopt Bibinez niet alleen maar camouflageprintjes. Bibinez heeft heel veel leuke dessins, voor jongens en meisjes. En verkrijgbaar in maar liefst 4 maten! Namelijk small, medium, large en XL. Zo is er dus ook een slabbetje-op-maat voor jou knoeipotje!

Je kan bij Bibinez onder andere met Ideal betalen (handig!) en de bestelling ligt al heel snel op de deurmat.

bibi3Winnen!
Ik kreeg van Bibinez niet alleen de stoere camouflageprint slab om uit te testen, maar ook een leuke wit-met-rode-stippen om weg te geven. Plaats een reactie onder dit bericht, voorzien van je voor- en achternaam en je maakt meteen kans! Donderdag 4 september 2014 wordt de winnaar bekend gemaakt!

 Deze actie is inmiddels afgelopen. Ilse van Houts heeft gewonnen!

/Marije

(Visited 704 times, 1 visits today)

8 thoughts on “Review: Bibinez slab

  1. Ik vind het een leuke slab om te zien! En hij voldoet aan mijn belangrijkste criteria: hij is makkelijk schoon te maken dankzij het zeil, en hij zo’n handige ‘goot’ waar voedsel dat valt in komt! Superslab dus.

  2. Dat is nog eens een handige slab! Er wil nog weleens wat eten op de grond liggen nu mijn dochter zelf wil eten, maar soms nog een hand-mond handeling verkeerd inschat

  3. Oh, dat is een slimme slab voor mijn kleinzoon. Die heeft een maagverlamminng en daardoor een neussonde. Al sinds zijn geboorte, afgelopen 1 maart. Maar nu moet hij om het zuigreflex niet te verleren elke dag 5 flesjes van 60ml proberen te drinken. En 2x daags een half fruithapje. Maar hij kan niet slikken, wel zuigen. Dus de helft van zijn flesje en fruithapje komt eruit. Mijn dochter wast zich suf en ook de artsen (academische) weten zich geen raad. Dus mijn dochter zou zo’n slab graag uitproberen. En als het echt werkt, daarna kopen.

  4. Mijn dochter heeft sinds 1 maart een zoon. Maar hij bleek een maagverlamming te hebben. Hij heeft een neussonde. Maar om zijn zuigreflex te stimuleren moet hij 6 flesjes van 60 ml drinken en 2x daags een half fruithapje. Maar hij kan niet slikken alleen zuigen, dus komt er de helft weer uit. De artsen (academische) weten zich geen raad. Mijn dochter wast zich suf en ik weet zeker dat zij zo’n slimme slab graag zou willen uitproberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.