Verrassend-design-logoToen ik de gave Mustachifier snorspenen zag bij Verrassend Design, werd ik op slag verliefd! Helaas, heb ik zoals jullie weten allang geen spenen-liefhebber meer in huis! Gelukkig, was 1 van mijn beste vriendinnen net zo enthousiast als ik en hebben we haar zoontje de spenen laten testen!

Je ziet op straat echt superveel verschillende snorren voorbijkomen. Maar hoe weet je dan welke snor echt bij je past? Mannen zijn vaak een hele tijd bezig met verschillende “stijlen” uitproberen, totdat ze de juiste gevonden hebben. Je wilt er toch een beetje leuk bijlopen…waarom zouden we onze baby’s niet op dezelfde manier behandelen? Gelukkig gaat het uitproberen van de verschillende Mustachifier snorspenen veel sneller en makkelijker dan het laten groeien van een echte snor. Er zijn 3 verschillende soorten te krijgen:

cowboyThe Cowboy
Deze imposante snor maakt van jou de onafhankelijke man! Wanneer je denkt dat je zelf beslissingen kunt nemen en slordig eten als een lifestyle keuze ziet, dan is deze imposante snor helemaal geschikt voor jou.


The Gentlemangentleman
De naam zegt het al, deze snor is geschikt voor “de heertjes” onder ons. Met deze snor dwing je zeker weten respect af bij ander kindjes! Wanneer je de uitstraling wilt hebben van een grote jongen die onbenullige zaken allemaal makkelijk zelf aankan, dan is dit de goed verzorgde snor voor jou.

ladiesmanThe Ladiesman
Deze snor past echt bij de jongens die wel houden van een beetje flirten met de meisjes. Hoe klein ze vaak ook zijn, sjansen kunnen ze als de beste, die kleine donders! Als je de dames wilt laten zwijmelen en de andere jongens wil laten weten wie de grootste jongen op het kinderdagverblijf is dan is dit de snor voor jou.

We hebben flink gelachen om deze leuke spenen, het staat ook echt ontzettend koddig en eigenlijk zou je er minimaal eentje in huis moeten hebben. Is toch ontzettend leuk voor op een verjaardag, of voor tijdens die leuke fotoshoot met het hele gezin? Ook tijdens een bruiloft gooi je zeker weten hoge ogen!

Je kunt deze leuke spenen kopen bij Verrassend Design voor € 9,95 per stuk!

mexx1mexx2mexx3
Welke speen vinden jullie het allerleukste bij deze kleine man?

 

Productinformatiemexx4

  • 100% BPA-vrije fopspeen
  • Geschikt voor 0-6 maanden
  • Zachte snor gemaakt van bijtring materiaal
  • Siliconenspeen
  • Inclusief dop voor hygiëne
  • Natuurlijke vorm
  • De originele Mustachifier!
(Visited 94 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.