pippelot logoMijn zus houdt van kleurtjes, veel kleurtjes! Toen ik aankwam met het Luiertasje “A Pink Parrot Party” van Pippelot Design, was ze meteen verliefd! Ze was kort daarvoor het luiertasje dat ze had, verloren op vakantie. En laten we eerlijk zijn, zo’n luiertasje is toch wel echt een must-have als je eventjes de deur uit moet, samen met je kleintje.

Dit kleine tasje is echt superhandig! Je kunt er een pak vochtige doekjes en enkele luiers in op bergen, plus: de vochtige doekjes drogen niet uit door de plastic afwerking.pippelot tasje

Aangezien mijn zus regelmatig op stap gaat met haar kids, is dit tasje echt heel erg welkom. Ook het printje valt erg goed in de smaak. Daar kreeg ze trouwens ook een hele hoop complimentjes over. Zo zie je maar weer, mensen zien iets en worden daar enthousiast van en overwegen vervolgens om het product ook aan te schaffen!

Er is overigens nog een heleboel meer te koop bij Pippelot Design! Neem een kijkje!

wpid-img-20140815-wa0001.jpg wpid-img-20140815-wa0000.jpg

WINNEN!
Wij mogen 1 luiertasje weggeven (degene die je op de afbeeldingen ziet)

Laat een reactie achter op dit bericht, waarin je ons laat weten, waarom juist jij moet winnen! (voorzien van je voor én achternaam)

Deze actie is inmiddels afgelopen.
Elisabeth Bosch heeft gewonnen!

(Visited 113 times, 1 visits today)

8 thoughts on “Review: Pippelot Design Luiertasje “A Pink Parrot Party”

  1. Ik zou het graag willen winnen voor mijn beste vriendinnetje die haar eerste kindje krijgt na lang wachten.zou een leuke verrassing zijn♥

    Groetjes chan

  2. Ik doe graag mee voor mijn lieve zus, zij heeft drie weken geleden haar eerste kindje op de wereld gezet en oh wat heeft ze dit goed gedaan! Ben super trost op haar en deze mooie luiertas is een mooi gebaar om te laten weten dat ik altijd aan ze denk. Het is niet altijd even makkelijk geweest maar toch staat ze daar, zij verdient het écht!

  3. wat een leuke luieretui !!! ik zou graag willen winnen omdat ik graag alles in stijl meeneem voor mijn prinsesjes en met deze luieretui lukt dat wel !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.