ringleyDe kleine man van één van mijn beste vriendinnen is blij,….heel blij, want hij heeft nu een lekkere bijtring om op te bijten en sabbelen! Ook het schildpadje wat er aanhangt valt erg goed in de smaak, want die is natuurlijk zacht en knuffelbaar.

In eerste instantie moest hij wel eventjes kijken wat hij nou weer in handen kreeg, maar al snel vond de Ringley de weg naar zijn mond. Lachend en wel zat hij op de grond ermee te spelen en alles eens goed te bekijken. De Ringley is echt voor de kleine kindjes gemaakt, wat je merkt aan de grootte van het speeltje. Hij past namelijk perfect in de kleine handjes van mijn vrolijke vriend. Verder is het speeltje wel groot genoeg, dat kindjes er niet in kunnen stikken. Een aanwinst voor kindjes die tanden krijgen, vinden wij!

Alle producten van Ringley zijn gemaakt van onbehandeld esdoorn-hout. Dit hout staat bekend om zijn anti-bacteriële wpid-img-20140804-wa0002.jpgeigenschappen. Het is één van de sterkste en veiligste houtsoorten voor kinderen om op te bijten en te sabbelen, omdat het niet splintert. Daarnaast hebben alle bijtspeeltjes van Ringley knuffeltjes van 100% organisch katoen en zijn ze helemaal vrij van schadelijke stoffen. Je kunt je kindje er dus met een gerust hart op laten bijten en sabbelen.

In 2011 is Ringley uitgebreid met de Zooley-lijn, geïnspireerd door de natuur, met dieren waar kinderen dol op zijn.

wpid-img-20140804-wa0003.jpgInmiddels is Ringley wereldwijd een succes en heeft de geheel natuurlijke bijtring al vele prijzen gewonnen. Ringley is te vinden in meer dan 12 landen. Op een Wolkje is het eerste Nederlandse bedrijf dat Ringley naar Nederland heeft gehaald.

Op dit moment is Ringley dan ook exclusief te verkrijgen bij Op een Wolkje.

 

(Visited 73 times, 1 visits today)

One thought on “Review: Ringley Zooley schildpad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.