stoellogoMijn zus mocht voor Stoel Sprookjes de Lichtroze zonnekap met stippen uittesten….samen met mijn lieve baby-nichtje! Omdat ik zelf geen baby heb, vroeg ik haar of ze het leuk vond om eens te kijken of dat nou echt een musthave is, zo’n zonnekap. Toen de envelop met daar in de zonnekap bij mij op de mat viel, ben ik naar haar toegegaan en hebben we samen de zonnekap op de maxi cosi gezet….hieronder lees je de bevindingen van mijn zus…mama van een meisje van bijna 2 maanden oud en een zoon van 3 jaar.

stoel3De zonnekap is makkelijk te bevestigen en er ook weer af te halen, dus dat is altijd fijn! Als je een keertje haast hebt, hoef je niet gigantisch te pielen, voordat je zonnekap er uiteindelijk eens op zit. Het leuke aan deze zonnekap is het gezellige lichtroze kleurtje met de witte stippeltjes. Nou ben ik echt een stippeltjes-fan, dus dit past helemaal in mijn straatje. Ik kreeg ook echt gigantisch veel complimentjes erover…hij valt dus lekker op.

stoel2De zonnekap werkt echt perfect als je in de zon loopt, daar is hij natuurlijk ook voor gemaakt. Ik merkte dat mijn kleine meisje het erg prettig vond dat ze niet met haar gezichtje vol in de zon lag. Door de lichte kleur wordt het ook niet heel erg warm onder de zonnekap, dus het blijft aangenaam! Ook in de auto, als de zon naar binnen schijnt, wordt mijn kleintje afgeschermd voor het felle licht.

Wij hebben een bakfiets waarin we beide kinderen vervoeren, ook dan is het ideaal om de zonnekap op de maxi cosi te hebben.

Door de zonnekap komen er ook minder prikkels binnen, wat het slapen rustiger maakt voor mijn stoel1meisje. Wel denk ik dat de iets grotere baby’s het jammer zullen vinden dat ze minder kunnen zien. Maar goed, tegen die tijd kun je ook veel makkelijker een petje en/of een zonnebrilletje opzetten.

stoel4Conclusie: Ik ben erg enthousiast over de zonnekap van Stoel Sprookjes en ik adviseer alle mama’s (en papa’s) om er eentje aan te schaffen! Er zijn verschillende motiefjes te koop en in de toekomst zullen daar nog een aantal aan toegevoegd worden.

Ga voor de complete collectie naar http://www.stoelsprookjes.nl

 

 

 

(Visited 216 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.