zreeferlogoDe laatste dag alweer van de prijsvraag-week in samenwerking met Zreefer.nl. Allereerst gaat onze dank uit naar hun, omdat ze maar liefst 7 prijzen beschikbaar hebben gesteld. En dan naar jullie, de lezers! Wat is hebben jullie enthousiast meegedaan/gelezen. Wij hopen in de toekomst nog vaker prijsvraag-weken op te kunnen zetten!

Vandaag aandacht voor de sieraden die te koop zijn bij Zreefer.nl. Je mag jezelf namelijk best verwennen, vind ik dan! Eerst de armband zreearmbanden, die stuk voor stuk uniek en prachtig zijn. Zelf een fantastisch idee voor een mooie armband? Neem contact op en kijk wat de mogelijkheden zijn! Hiernaast zie je een mooie, zomerse wikkelarmband met glaskralen in paars, bruin en groen, afgewisseld met kleine pareltjes.

memorieBij een mooie armband hoort natuurlijk ook een mooie ketting. Ik zelf heb verschillende kettingen en probeer ook zoveel mogelijk af te wisselen. Hiernaast zie je een memorie ketting. Een memorie ketting bevat een hartvormige locker waarin je iets kunt bewaren. De ketting is subtiel uitgevoerd en heeft een specifieke kleurstijl. Zoals de naam het al zegt: je kunt een mooie herinnering bij je dragen, dichtbij je hart.

Om je outfit helemaal af te maken kies je natuurlijk ook nog voor een mooi paar oorbellen. Ik draag stiekem oorbellenaltijd dezelfde stijl oorbellen, maar ik kan me zo voorstellen dat andere mensen wel graag afwisselen. Mijn zus heeft bijvoorbeeld een heel rek vol oorbellen! Misschien moet ik er toch ook maar eens mee beginnen! De oorbellen hiernaast vind ik zelf erg schattig én makkelijk te combineren, omdat ze zwart zijn. Er is natuurlijk nog veel meer keus, maar dan moet je toch echt even zelf een kijkje nemen op de website van Zreefer.nl. De oorbellen hiernaast hebben twee tortelduifjes en zwarte hartvormige glaskralen.

Ik hoop dat jullie kunnen vinden wat je zoekt bij Zreefer.nl. Eigenlijk is het bijna niet mogelijk dat het niet lukt, aangezien alles bespreekbaar is.

prijsvraagweekprijsvraagweek1prijsvraagweek2
wpid-20140816_141320.jpgVandaag maak je kans op een zakje met zeepjes. De zeepjes hebben een babypoedergeur en een lavendelgeur. Vul het win-formulier in! Vanavond omstreeks 21:00 uur wordt de winnaar bekend gemaakt! (ook op onze Facebook Pagina)

Deze actie is inmiddels afgelopen. Gerlinde Doornink- IJzerman heeft gewonnen!

(Visited 39 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.