zreeferlogoVandaag starten we met het “Lifestyle” thema! Morgen zullen we daar ook nog aandacht aan besteden, dus er valt de komende dagen nog genoeg te zien en te lezen over Zreefer.nl.

Die boekjes van het consultatiebureau, die zijn toch saai? Of ben ik de enige die dat vind? Totaal geen uitstraling, terwijl het juist zo cbhoesleuk is om te bewaren voor later! Bij Zreefer.nl kun je terecht voor een gaaf hoesje voor om je consultatiebureau-boekje. Blijft hij ook meteen netjes! Kies in overleg zelf een stofje/printje uit, geef je andere voorkeuren door en ik weet zeker dat ze er bij Zreefer.nl alles aan zullen doen om voor jou het perfecte hoesje te maken!

mutszreeDe koude dagen komen er weer aan, tijd voor een lekkere warme gehaakte muts! Hiernaast zie je een voorbeeld! Wist je trouwens dat “Grey Style” een serie is binnen Zreefer.nl en dat deze producten allemaal perfect bij elkaar matchen? Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere kleur. Misschien hou je wel van Paars….of Roze…kijk samen met Zreefer.nl naar de mogelijkheden!

Bij zo’n lekkere muts hoort natuurlijk ook een sjaal. Ook deze kun je laten maken in de kleur die je maar wilt. Alles weer in overleg natuurlijk!

Ook verkopen ze bij Zreefer.nl ontzettend leuke/lieve en heerlijk ruikende kussens! Geurkussens zijn kleine kussentjes die een kussentjeheerlijke lavendel geur bij zich dragen. Leg ze ter decoratie én voor de geur in de woonkamer, slaapkamer of wc. Of leg ze in je kledingkast en laat je kleren lekker fris ruiken! Ook leuk om te geven als cadeautje aan iemand die net op zichzelf- of samen gaat wonen! Je kunt de kussentjes laten maken in kleuren naar keuze, weet je tenminste zeker dat het in je interieur past!

Morgen gaan we weer verder met het thema “Lifestyle“!
Neem ondertussen alvast een kijkje bij Zreefer.nl, je vind er vast en zeker iets leuks voor jezelf of iemand anders!

prijsvraagweekprijsvraagweek1prijsvraagweek2
wpid-20140814_162208.jpg

Vandaag maak je kans op zo’n schattig geurkussentje! Vul hieronder het win formulier in om mee te doen! Vanavond omstreeks 21:00 uur wordt de winnaar bekend gemaakt! (ook op onze Facebook Pagina)

  Deze actie is inmiddels afgelopen. Wilma Post heeft gewonnen!

(Visited 52 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.