zreeferlogoDag 2 alweer, dat we aandacht geven aan de mooie producten van Zreefer.nl. Vandaag met het thema “Speelgoed“. Ook hier is de keuze weer reuze en zijn ideeën van jou, als klant, altijd bespreekbaar. Bij Zreefer.nl bieden ze de allerbeste service en maken ze de allermooiste handgemaakte producten.

Wil jij, niet net als iedereen, een Nijntje aan je maxi cosi hangen, maar wil je echt iets origineels, waaraan je ziet dat het met veel hangspeeltjeliefde gemaakt is? Dan zit je bij Zreefer.nl helemaal goed. Hiernaast zie je bijvoorbeeld een hangspeeltje, wat je dus aan de maxi cosi kunt hangen (of aan de box natuurlijk).  Je kindje heeft iets moois om naar te kijken én om mee te spelen. Heerlijk toch als ze zichzelf eventjes kunnen vermaken, terwijl jij in de rij bij de supermarkt staat? Of misschien moet je wel een heel stuk rijden, dan is het al helemaal handig als je kindje iets te doen heeft!

zreeferknufHebben jullie kids ook een favoriete knuffel? Ik heb weleens eerder geschreven, dat mijn zoon al 5,5 jaar dezelfde knuffel heeft. Dit is tevens zijn beste vriend, die ook keurig toegedekt wordt als hij ‘s avonds naar bed gaat. Ik hou zelf wel van wat apartere knuffels, dus niet bijvoorbeeld een Dikkie Dik, die je overal tegenkomt. Daarom heb ik toen mijn kleine jongen nog een baby was, gekozen voor een mieren-eter! Bij Zreefer.nl verkopen ze ook de wat uniekere knuffels. Waar je overigens ook weer zelf de kleuren kunt bepalen (in overleg natuurlijk). Heb je een leuk idee voor een bepaalde knuffel, schroom niet en stuur ze een mailtje, wie weet kunnen zij jouw droom-knuffel wel maken!

Op zoek naar een heerlijk zachte bal? Bij Zreefer.nl kun je daarvoor ook prima terecht. Hiernaast zie je een voorbeeld. Weet je zreeferbaltenminste zeker dat je kindje zich niet bezeerd als hij/zij ermee speelt. En ook als hij/zij ermee gooit, blijft de schade beperkt. Omdat de bal niet zwaar is, kunnen kleinere kindjes er ook al prima mee spelen. De zachte stof is heerlijk om mee te knuffelen, erin te bijten, nou ja…ze kunnen ermee op ontdekkingstocht gaan in ieder geval.

tuttelzreeferAls laatste dan nog even aandacht voor de Tutteldoekjes van Zreefer.nl. Eigenlijk onmisbaar voor jouw kleine knuffelkontje. Kindjes vinden het fijn om iets vast te hebben, hoe klein ze ook zijn. Hoe heerlijk is het dan als dit een lekker zacht doekje is? Veel kindjes slapen ook beter met een Tutteldoekje bij zich. Ook hier geldt weer, ideeën? Geef ze door!

Morgen geven wij weer aandacht aan een andere categorie! Blijf vooral terug komen om te zien waar we dan weer allemaal aandacht aan besteden. Neem trouwens in de tussentijd gerust een kijkje bij Zreefer.nl, je krijgt zeker geen spijt ervan!

prijsvraagweekprijsvraagweek1prijsvraagweek2

wpid-20140810_142122.jpg
Wij mogen 1 iemand blij maken met dit onwijs schattige Tutteldoekje.
Vul hieronder het win-formulier in om kans te maken.
Vanavond na 21:00 uur wordt de winnaar bekend gemaakt (ook op onze Facebook pagina)

Deze actie is inmiddels afgelopen. Sonja Tiersma heeft gewonnen!

 

 

 

(Visited 50 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.