zreeferlogoVandaag gaan we het hebben over de mooie producten van Zreefer.nl, met als thema “onderweg”. Want zoals alle mama’s (en papa’s) wel weten, je moet altijd een hoop meenemen als je op pad gaat met je baby. Zreefer.nl hoopt met haar producten alles een stuk makkelijker, maar ook mooier te maken. En wat even leuk is om te vermelden: alles is handgemaakt!

Een Maxi-Cosi is echt een onmisbare toevoeging aan je baby-uitzet. Ik zou ook zo 1-2-3 niemand weten die er geen heeft (gehad). Ideaal om mee te nemen in de auto en vaak zijn ze op een hele handige manier op een kinderwagen te klikken. Mijn zoon heeft er zreefer1echt in gezeten totdat hij er niet meer in kon. Hij vond het heerlijk om erin te zitten, ook tijdens het wandelen met de wagen, dan kon hij tenminste mooi alles zien. Ook in de auto vond hij het helemaal niet erg! Misschien komt dat ook wel, omdat hij vanaf dag 1 gewend was om in de Maxi-Cosi in de auto vervoerd te worden. Hoe het ook zij, ik vind een Maxi-Cosi toch wel een echte musthave!

Bij Zreefer.nl kun je terecht voor handgemaakte Maxi-Cosi hoezen. Je bent dus tegenwoordig helemaal niet meer afhankelijk van standaard zwart of blauw, je kunt gewoon een mooi kleurtje erom heen doen! En wat nog veel gaver is: als je je wensen doorgeeft aan Zreefer.nl, dan kunnen ze hem vaak ook nog gewoon op die manier voor jou maken. Hiernaast zie je een voorbeeld van een ontzettend mooie/vrolijke Maxi-Cosi hoes, dan heb je meteen een beetje een idee waar ik het nou over heb. Voor meer voorbeelden moet je toch echt eventjes gaan kijken op de website van Zreefer.nl.

Oja, je kunt er ook nog een gordel-set bij bestellen, of een mooie voetenzak!

Heb jij toevallig ook nog een kinderwagen van het merk Bugaboo? Ja?! Daarvoor zijn er ook mooie hoezen te koop. Je kunt dus geheel in stijl over straat wandelen met jouw kleine spruit. Ook hier geldt: je kunt altijd je voorkeuren aangeven, dan zal Zreefer.nl er alles aan doen om deze zo goed mogelijk te verwerken in het product.

zreefer2Mijn zoon heeft toen hij een baby was, een periode een speentje gehad. Op de dag dat hij 7 maanden werd, gooide hij hem uit bed, om hem vervolgens nooit meer aan te raken. Ideaal vond ik dat! Geen gedoe met het afleren van een speentje op latere leeftijd in ieder geval. Toch zijn er een hoop kindjes die wel degelijk zo’n speentje nodig hebben. Vooral kleine baby’s met flinke zuigbehoefte kunnen er erg rustig van worden. Nadeel bij die kleintjes is wel, ze spugen het speentje regelmatig uit…en ja…waar is die speen dan ineens heen?!

Bij Zreefer.nl kun je terecht voor mooie speendoekjes, speenkettingen en speenkoorden. Ik zelf zou altijd voor een speenkoord of speenketting gaan, omdat je deze vast kunt maken, maar zo’n doekje is natuurlijk wel een stuk zachter voor je kleintje. De keuze is ook hier weer reuze! En wetende dat je hier dus ook weer je voorkeuren aan kunt geven is natuurlijk helemaal super!

Onmisbaar in je handtas als je met een baby op stap gaat: een luier-etui! Soms moet je heel eventjes weg en dan is het niet fijn, als jezreefer3 die ontzettend grote luier-tas mee moet slepen. Tenminste, zo zie ik het! In de luier-etui kun je een paar losse luiers doen en een pakje met billendoekjes. Mocht er dan een ongelukje gebeuren, dan heb je in ieder geval het belangrijkste al bij de hand! Zreefer.nl heeft al een behoorlijk aantal mooie voorbeelden op de website staan, maar ook hier geldt: je kunt altijd je wensen aangeven, dan kijken ze wat ze voor je kunnen doen!

Kortom, de moeite waard om eventjes een kijkje te nemen op de website van Zreefer.nl! Er is namelijk nog een heleboel meer te zien (en bestellen!).

 

prijsvraagweekprijsvraagweek1prijsvraagweek2

wpid-20140807_070508.jpg
Wij mogen 1 iemand blij maken met deze gave luier-etui! Vul hieronder het win-formulier in om kans te maken!

Vanavond omstreeks 21:00 uur wordt de winnaar/winnares bekend gemaakt (zowel hier als op onze Facebook-pagina.)

Deze actie is inmiddels afgelopen. De winnares is Marinda Poort.

(Visited 55 times, 1 visits today)

One thought on “Zreefer.nl [Onderweg] -KiDDoWz Prijsvraag-week #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.