logo-bibelotte_transWow, wat een gave nieuwe collectie is er te koop bij Bibelotte! Prachtig design, mooie kleuren, echt fantastisch om daarmee de kinderkamer een flinke make-over te geven. Een vriendinnetje van mij mocht een setje muurstickers testen. Uiteraard vond ze dit fantastisch en heeft ze ze inmiddels een mooie plekje gegeven in de kamer van haar zoontje!

Allereerst nog eventjes wat meer informatie over deze gave webshop! Ze kiezen er BibelottecollectionTravel-wallsticker-signbij Bibelotte bewust voor om de collectie in een klein aantal kinderwinkels te verkopen. Op deze manier willen ze namelijk de exclusiviteit van het merk behouden. De collectie is gericht op de aankleding van kinderkamers, van beddengoed en lampjes, tot omslagdekens en quilts. Achter de schermen van Bibelotte werkt een klein team van enthousiaste en gedreven mensen. Ieder voor zich leveren we onze bijdrage om een prachtige collectie neer te zetten. Leuk om nog eventjes te vermelden: de collectie wordt in kleine binnen- en buitenlandse ateliers met de hand gemaakt. Stuk voor stuk unieke producten dus!

Bibelotte-collection2014-dboLindeIk kan jullie helaas niet alle producten laten zien, maar ik hoop dat jullie door de afbeeldingen een beetje een indruk krijgen, wat er zoal te koop is. En ja, de herfst komt eraan, goed moment om de kinderkamer een make-over te geven toch? Er is genoeg keus, voor meisjes- en jongenskamers en ook voor de babykamer kun je terecht bij Bibelotte!

En dan nu eventjes terug naar de muursticker die inmiddels bij het zoontje van mijn vriendinnetje op zijn muur geplakt zit. Het was al een gezellig kamertje, maar door de sticker is het helemaal af. Hij vond het zelf ook wel interessant, dat er weer iets nieuws in zijn kamertje is. Met 10 maanden ben je natuurlijk ook ontzettend nieuwsgierig naar alles en iedereen. Aan zijn koppie kun je zien, dat hij er blij mee is in ieder geval, en mijn vriendinnetje ook!bibelottemexx

Eigenlijk moet je vooral zelf eventjes een kijkje gaan nemen in de webshop van Bibelotte. Ze hebben ook nog een hoop andere collecties, dus ik kan me niet voorstellen dat je er niet zult slagen!

WINNEN!

Wij mogen 1 persoon blijmaken met de muurstickers die je hiernaast op de foto ziet. Plaats onder dit bericht een reactie voorzien van je voor- en achternaam en maak meteen kans. De winnaar wordt bekend gemaakt op 8 september 2014!

Deze actie is inmiddels afgelopen.

 

 

(Visited 110 times, 1 visits today)

29 thoughts on “De gloednieuwe collectie van Bibelotte.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.