Ik wil jullie graag kennis laten maken met Schipperkids.nl! Van deze webshop word ik dus heel erg hebberig…en ik heb zo’n vermoeden dat jullie dat ook vast worden! Hieronder weer een aantal producten (een hele kleine selectie!) in de spotlights!

schipper1Hiernaast zie je 1 van de vele dekbedovertrekken die je kunt kopen bij Schipperkids.nl! Waarom ik juist nu voor deze kies? Mijn zus gaat aankomende week naar Terschelling…en omdat ik ook onwijs dol ben op dat prachtige eiland, sprak dit dekbedovertrek met bootjes mij ontzettend aan! Stoer toch voor jouw kleine marinier? Ook gewoon geschikt voor meisjes…hoewel er uiteraard ook veel meer andere dekbedovertrekken zijn! Kijk zelf maar!

schipper2In een coole kamer hoort ook een cool vloerkleed! Nu dan toch maar eventjes eentje voor de meisjes (voor jongetjes zijn er ook nog vloerkleden hoor!). Dit fleurt het kamertje van jouw kleine prinses toch helemaal op? En ze heeft lekkere warme voetjes als ze uit bed stapt óf op de grond wil zitten met haar speelgoed/pop!

Voor mooie muurstickers kun je ook terecht bij Schipperkids.nl! Ze hebbenschipper3 ze van de volgende merken: Stickerkids, Kristal, Coart en Walltastic. Op de afbeelding zie je het Disney Planes Decor…leuk voor jouw stoere ventje (of meisje natuurlijk, want waarom zou dat eigenlijk niet kunnen?). Kijk snel verder!

schipper4Vanaf nu kan jouw kleine de hele dag knuffelen met de schattige puppies en kittens van Studio Pets. En er is nog ruimte voor andere lievelingsdieren en hartsvriendinnetjes! Dit XL behang bestaat uit 8 panelen. Afmeting: ca. 200 x 244 cm (bxh)

WINNEN!
Namens Schipperkids.nl mogen wij 1 iemand blijmaken met dit gave XL behang van Studio Pets!
Wat je moet doen om kans te maken kun je terugvinden op onze Facebook Pagina!

(Visited 55 times, 1 visits today)

11 thoughts on “Schipperkids.nl [+WINNEN]

  1. jaaa gaaf voor de slaapkamer van mijn meisje. We zijn aan het schilderen en boven haar bed vinden wij het zooo kaal. Dit zou GIGA GAAF zijn en haar kamer in 1 KLAP VROLIJK maken

  2. Super leuk behang daar worden we heel blij van. Kiddoows weet heel goed wat leuk ik, met dit behang heb je een hele orginele, mooie en unieke kamer 🙂

  3. Super leuk voor onze dochter van 3. De babykamer gaat eruit, over naar een groot bed. Een hele nieuwe look met dit mooie behang zou het helemaal af maken.

  4. Aaah dit zou mijn dochtertje (1,5) geweldig vinde ze is stapel gek op alle dieren! Die staat vast en zeker de hele dag de muren te kussen!

  5. wauwww helemaal te gek gaaf dit behang!! mijn dochtertje mikki krijgt bijna een nieuwe grote meidenkamertje!! hoe gaaf zou dit behang dan zijn zeg!! dan zou ze toch wel een supergaaf kamertje hebben!!

  6. Door waterschade van de bovenburen moet de gang en de kamer van mijn bijna 4 jarige dochter helemaal opgeknapt worden. Dit zou een prachtig cadeau zijn en een inspiratiebron om de rest in die mooie kleuren, te restylen. Doe graag mee, en anders gewoon bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.