2food-logoAlweer eventjes geleden ontving ik een heerlijk uitgebreid pakket van 2Food, met daarin allerlei verschillende drankjes én een zakje snoepjes! Daar werden mijn kleine ventje en ik natuurlijk wel vrolijk van, dus op ons gemak zijn wij de afgelopen tijd aan het testen geweest…het resultaat lees je hieronder!

2foodpakketjeOns testpakket zien jullie hiernaast! Ziet er gezellig uit toch?! En dit zijn echt nog lang niet alle producten die 2Food verkoopt!

2f2Laten we beginnen bij de snoepjes, want die sprongen er natuurlijk meteen uit voor mijn kleine vent! Beauty Sweeties, zoals deze snoepjes heten zijn unieke en lekkere, puur natuurlijke snoepjes met Q10, aloë vera en collageen. Dit zijn nou echt bewuste snoepjes voor tussendoor! De smaak van Mango is heerlijk en fris! Beauty Sweeties zijn de perfecte traktatie voor degenen die waarde hechten aan natuurlijke ingrediënten, lifestyle, wellness en beauty – en natuurlijk, de zoetheid van het leven!

En dan nu verder met de sapjes van MySmoothie die overigens verkrijgbaar zijn in 5 verschillende smaken: Mango, Frambozen,2f4 Aardbeien, Blauwe bessen en Granaatappel. De smaak van de Smoothies  is heerlijk fris en fruitig! MySmoothie is 100% fruitdrank, gemaakt van verschillende soorten plukvers fruit. Hele stukken vers fruit worden in grote blenders gepureerd tot een overheerlijke MySmoothie. Ze worden verpakt in Tetra Pak Prisma kartons die gemaakt zijn van hernieuwbare grondstoffen afkomstig uit duurzame Zweedse bossen. Dankzij deze unieke verpakkingsmethode en lichte pasteurisatie heeft MySmoothie een lange houdbaarheid. MySmoothie is zonder toevoegingen, suikers, additieven of conserveermiddelen!

Ook mochten we MySmoothie-Custom Edition testen in de smaak: Green! Een 100% natuurlijke smoothie gemaakt van verschillende soorten plukvers fruit met de aanvulling van verse groenten. Hele stukken vers fruit met de toevoeging van verse groentes worden in grote blenders gepureerd tot een overheerlijke MySmoothie-Custom Edition. Je kunt overigens ook nog kiezen voor de 3 andere smaken: Fiber, Relax en Nordic!

2f5Naast MySmoothie is er ook nog speciaal voor kinderen een drankje op de markt gebracht: MyFroothie! Het drankje is gemaakt dus gemaakt voor kinderen en gekozen door kinderen. MyFroothie is 100% biologisch. Geen toegevoegde suikers, additieven en conserveringsmiddelen. Verkrijgbaar in de smaken cloudy apples en cloudy apples raspberry. Mijn kleine jongen heeft cloudy apples getest en gaf dit drankje een dikke vette 10! Helaas hadden we er maar eentje, want anders was dit zeker weten zijn favoriete drankje voor een hele lange periode!

Nog zo’n lekker drankje: Feel Good Kids. Dit is de speciale variant van Feel Good gericht op kinderen! Het is een2f6 heerlijke frisse fruitsap met 100% natuurlijke ingrediënten speciaal voor kinderen. Er zijn geen toevoegde suikers toegevoegd. Het is 84% vruchtensap aangevuld met bronwater. Een gezonde, natuurlijke bron van verfrissing. Wij hebben niet de smaak hiernaast getest, maar de Blackcurrent! Wederom erg lekker! Je proeft echt het fruit als je het drinkt, dus wij zijn sowieso fan! En ja het is dus nog heel gezond ook!

2f7Last but not least: Rootz! Deze smoothies zijn gemaakt van frambozen, bramen, bosbessen en zwarte bessen met een basis van appel. Dit zijn bessen waarvan de oogsttijd heel kort is. Rootz doet ze in een flesje, zodat er het hele jaar van kan worden genoten. Rootz heeft ook een smoothie gemaakt van mango uit Peru, waar Rootz al jarenlang het project Kuychi ondersteunt. Rootz wordt geproduceerd met energie van zonnepanelen.

Nieuwgierig geworden naar de producten van 2Food? Als je op deze link klikt kun je zien waar je jouw dosis vers fruit kan scoren!

Overigens zijn de sapjes en snoepjes niet het enige wat 2Food verkoopt, je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor heerlijke ijskoffie, fris Italiaans water, vitamine water gezoet met Stevia of 100% biologische Chinese thee!

 

 

 

(Visited 99 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.