fluffsnackEen boterham mee naar school, fruit of nootjes mee voor onderweg? De wasbare, biologisch katoenen Snack Packs van Fluf fleuren met hun kleurrijke prints je tussendoortje helemaal op. Fluf ziet er vrolijk uit en is het duurzame alternatief voor wegwerpzakjes.

Makkelijk schoonmaken
De Snack Packs zijn gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen en hebben een voering van voedselveilig waterafstotend materiaal. Een doekje erover of even afspoelen onder de kraan is vaak al voldoende. Wil je hem wassen dan kan hij gewoon in de wasmachine op een mild wasprogramma. Zo kan je de Snack Pack keer op keer opnieuw gebruiken.

Door de verschillende prints is er voor iedereen, jong en oud, wel een leuk zakje te vinden om snacks of een boterham in mee te nemen. De prints zijn gedrukt met veilige azo-vrije inkt. De Snack Pack is een handig, herbruikbaar en milieuvriendelijk boterhamzakje vrij van schadelijke stoffen.

Je kunt deze leuke Snack Packs kopen bij Greenjump.nl!

Over Green Jump
De webshop Greenjump.nl heeft meer dan tweeduizend producten van merken die het maken van mooie spulletjes net zo belangrijk vinden als ecologisch, biologisch en fair trade produceren. In 2009 begon Green Jump met een focus op zwangeren en kleine kinderen, inmiddels is het assortiment fors uitgebreid en is er voor iedereen wat te vinden.

WINNEN!

Wij mogen 1 setje Fluf Snack Packs weggeven.
Laat onder dit bericht een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam en vertel meteen eventjes voor wie je mee doet!
De winnaar wordt op 7 oktober bekend gemaakt!

Deze actie is inmiddels afgelopen. Cobi van Braak heeft gewonnen!

(Visited 156 times, 1 visits today)

31 thoughts on “Fleur je lunch op met Fluf Snack Packs

 1. Ik doe heel graag mee zodat ik mijn dochtertje mooie zakjes mee kan geven naar school en minder afwas heb thuis! 🙂
  Ook zijn we dan van het probleem af dat er meerdere in d klas hetzelfde bakje hebben dus dat de koekjes wel eens onbedoeld verwisseld worden.

 2. Wat een leuke zakjes en wat vrolijk.
  Ik zou graag mee willen doen voor mijn dochters Kim en Sanne (maar misschien gebruik ik ze zelf stiekem ook wel…).
  Ik ben wel erg benieuwd hoe het werkt, het is voor mij echt nieuw om je broodje of koekje in een herbruikbaar zakje te doen i.p.v. een trommeltje of plastic zakje.
  Groetjes,
  Bianca

 3. Voor mijn zoon. Praktisch en mooi, hier wil hij vast wel mee gezien worden. Dat het ook nog van biologisch katoen is gemaakt is helemaal super.

 4. Ik doe voor me zelf mee,want dan kan eens een keer hip mijn boterhammen op eten.En wie weet pikt mijn puberdochter ze wil in voor school.

 5. Ik zou de Fluf Snack Packs voor mezelf gebruiken; ik merk dat een trommeltje in mijn tas te veel ruimte inneemt, waardoor ik makkelijk naar een plastic zakje grijp. Wat na gebruik in de afvalbak terecht komt… Met deze Snack Packs houd ik toch het gemak van de zakjes, maar draag ik ook mijn steentje bij aan de inkrimping van onze afvalbelt: ecologisch, biologisch en fair trade!

 6. Ik doe graag mee voor mijn vriend. Hij heeft nu een beetje een suffe broodtrommel, dit zou zo onwijs veel leuker en vrolijker zijn!!

 7. Ideaal om mee te geven naar school! Mijn zoontje zit in groep 1 en moet iedere dag wat meenemen naar school. Zo nu en dan gaat dat wel eens in een plastic zakje die uiteindelijk natuurlijk in de prullenbak wordt gegooid… Dit is zoveel leuker en natuurlijk veel beter voor het milieu!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.