wpid-20140729_131546.jpgWij mochten van Gezond-gemak.nl de HealthyBox testen. Pasgeleden werd deze gebracht en we waren er echt verbaasd over, wat er allemaal in zat! Genoeg groente en fruit voor 4 á 5 dagen in ieder geval. Hieronder een indruk van wat wij ermee gedaan hebben. De smaak van de producten was erg goed! Je proeft dat het allemaal vers is wat er in de box zit. De HealthyBox voor 2 personen bevat gemiddeld 36 producten. Je kunt op de website zelfs terecht voor lekkere en simpele recepten. Uiteraard ben ik erg eigenwijs en heb ik er mijn eigen draai aangegeven.

Er zijn verschillende boxen te krijgen bij Gezond-Gemak.nl:

gmlogoDe HealthyBox is verkrijgbaar voor 1, 2, 3 óf 4 personen en bevat wekelijks variërende boodschappen. Verder kun je dus online terecht voor bij de producten passende recepten, want laten we eerlijk zijn, niet iedereen weet zomaar eventjes wat ie met bijvoorbeeld venkel allemaal kan maken! De HealthyBox bevat, zoals boen al beschreven, voldoende groente en fruit voor 4 á 5 dagen. Ook zit er standaard ambachtelijk gebakken brood, een ‘vergeten’ groentesoort én een biologische verrassing (jam, sap etc.) in. Je hebt een flexibel abonnement want je onbeperkt kunt onderbreken en nog mooier: de box wordt gratig bezorgd op zaterdag, maandag of dinsdag!

Kijk voor de andere boxen eventjes op de website van Gezond-Gemak.nl, er is vast en zeker een box die bij jou (en jouw gezin) past!

Maarre, hoe werkt dat nou, zo’n abonnement?
Het abonnement bij Gezond-Gemak.nl is zeer flexibel. Je kunt je abonnement ten allen tijde onderbreken. Bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat, of een week wilt overslaan. De leveringen worden dan automatisch doorgeschoven.

Enne, de kosten + betaling?
Kijk eventjes op de website van Gezond-Gemak.nl voor meer informatie over de kosten en de betaling.

Kan ik ook eerst een box testen?
Jazeker, je kunt een ProefBox bestellen!

gm2Die producten he, waar halen ze die dan precies vandaan?
De producten komen vaak uit de eigen regio, soms van iets verder weg, maar altijd vers van ’t land en uit het seizoen. Lees er snel meer over op de website!!

En hoe zit het met de bezorging?
Allereerst: er zijn geen bezorgkosten! Wel is Gezond-Gemak.nl een jonge onderneming die zich nu alleen nog maar op bepaalde regio’s in Nederland richt. is. Op dit moment bezorgen zij in de regio’s van Amsterdam, Leiden en Utrecht. Controleer bij de postcodecheck of jouw postcode in hun bezorggebied ligt. De bezorggebieden worden uitgebreid zodra Gezond-Gemak.nl 10 aanmeldingen uit een postcodegebied hebben ontvangen. Je kunt hier je postcode aanmelden.

De bezorgdagen van de Gezond-Gemak box zijn:
Regio Amsterdam: zaterdag tussen 9:00 en 12:00 uur en op maandag tussen 17:30 en 22:00 uur.
Regio Leiden: zaterdag tussen 9.00 en 12.00 uur en op maandag tussen 17:30 en 22:00 uur..
Regio Utrecht: dinsdag tussen 17:00 en 22:00 uur.

Hoe laat wordt de box bezorgd en moet ik ervoor thuisblijven?
Op donderdag ontvang je een nauwkeurige indicatie van de bezorgtijd van de eerstvolgende Gezond-Gemak Box. Voor de bezorgtijd geldt een tijdsvenster van een uur, een half uur voor- en een half uur na de indicatieve bezorgtijd. Indien op de bezorgdag (door onvoorziene omstandigheden) de indicatieve bezorgtijd buiten het tijdsvenster komt, wordt op de bezorgdag telefonisch contact met je opgenomen door de bezorger.

En wat als ik nou écht weg moet op de bezorg-dag?
Als je niet thuis bent tijdens de bezorging van je Gezond-Gemak Box, proberen we hem bij je buren af te geven, of we zetten hem voor de deur. Als je Gezond-Gemak Box bij de buren wordt bezorgd, laten we een briefje achter in je brievenbus bij welke buren je de Gezond-Gemak Box op kunt halen. Als dank voor de service ontvangen je buren een kortingsbon van Gezond-Gemak.nl.

Oja, die lege box, wat doe ik daarmee?
Op de Gezond-Gemak Boxen zit geen statiegeld. Je kunt de lege Box altijd aan de bezorger meegeven. Als de lege Box nog in goede staat verkeerd, kunnen ze hem namelijk hergebruiken. Op deze manier zijn ze duurzaam en milieuvriendelijk bezig.

En dan nu…tatatataaaaaa: Mijn kookkunsten!
Ik ga maar 1 maaltijd die ik gemaakt heb met jullie delen, verder verwijs ik jullie voor de (simpele) recepten van Gezond-Gemak.nl door naar hun speciale receptenpagina.

Hieronder zie je dus wat ik gemaakt heb van een aantal producten uit de Healthy-box, want zoals ik bovenaan al beschreef: er zat nog véél meer in!

Warme maaltijdwpid-20140801_172001.jpg
gekruide krieltjes
kastanje champignons
rode ui (uit box)
gele peen (uit box)
kip cordon bleu
knoflook (uit box)

wpid-20140801_180817.jpgSmoothie

banaan
nectarine (uit box)
pruimen (uit box)
mango (uit box)
sinaasappelsap
Appel (uit box)

 

Het is jammer dat Gezond-Gemak.nl nog niet hier in de regio actief is…en daar zullen wellicht meer mensen tegenaan lopen. Ik raad jullie allemaal om dus zoveel mogelijk jullie postcodes aan te melden! Dan kunnen er binnenkort nog meer mensen genieten van heerlijke verse producten!


En dan nu, hopen dat je in een regio (Amsterdam, Leiden en Utrecht) woont waar Gezond-Gemak.nl wel gm1bezorgd, want: wij mogen 1 HealthyBox weggeven! (doe snel eventjes de postcode-check op hun website!)

Plaats een reactie op dit bericht waarin je naast je voor-en achternaam ook nog eventjes aan ons laat weten, met welke groente je echt nog eens wilt koken, maar wat je nog nooit gedaan hebt!

De winnaar wordt op 28 augustus bekend gemaakt! (ook op onze Facebook Pagina).

 

 

 

(Visited 105 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Review: HealthyBox van Gezond-Gemak.nl

  1. Cassave, bamboe scheuten, daslook, palmhart, stoneleeks. En zo kan ik nog veeeeel meer interessante groentes opnoemen waar ik graag mee zou willen koken maar het nog nooit gedaan heb. Nieuwe dingen proberen is altijd leuk, :-)! Gezond!! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.