annie1De vrolijke familiefilm ANNIE zal 17 december a.s. worden uitgebracht in de originele én Nederlands gesproken versie. De Nederlandse stemacteurs die de stemmen inspreken en de liedjes inzingen zijn nu bekend. Aliyah Kolf zal te horen zijn als Annie, het stoere pleegmeisje die het leven van Mr. Stacks, ingesproken door Alain Clark, op z’n kop zet. Katja Römer-Schuurman spreekt de stem in van Miss Hannigan, de pleegmoeder van een groepje jonge meiden, onder wie Annie. Do en René van Kooten zullen te horen zijn als Grace en Guy, de assistenten van Mr. Stacks.

In de originele versie worden de rollen vertolkt door:
Quvenzhané Wallis (Annie)
Jamie Foxx (Mr. Stacks)www.anniedefilm.nl
Cameron Diaz (Miss Hannigan)
Rose Byrne (Grace)
Bobby Cannavale (Guy)

annie2In deze moderne versie van de geliefde musical klassieker ANNIE speelt Quvenzhané Wallis (Beasts of the Southern Wild) het vrolijke en stoere meisje Annie. Haar ouders lieten haar achter toen ze een baby was met de belofte haar ooit weer op te halen. In de tussentijd heeft ze een zwaar bestaan bij haar gemene pleegmoeder Miss Hannigan (Cameron Diaz). Alles verandert wanneer de rijke politicus Will Stacks (Jamie Foxx) – op aanraden van zijn briljante assistente Grace (Rose Byrne) en zijn campagne-adviseur Guy (Bobby Cannavale) – Annie onder zijn hoede neemt. Stacks hoopt hierdoor stemmen te winnen en verkozen te worden tot burgemeester van New York . Hij ziet zichzelf als Annie’s reddende engel. Of is het tegenovergestelde het geval en redt Annie de serieuze politicus met haar ontwapenende karakter en positieve kijk op het leven?

Geregisseerd door Will Gluck en geproduceerd door James Lassiter, Will Smith, Jada Pinkett Smith, Shawn ‘Jay Z’ Carter, Laurence ‘Jay’ Brown, en Tyran ‘Ty Ty’ Smith. Het scenario is geschreven door Will Gluck en Aline Brosh McKenna, gebaseerd op de musical ‘Annie,’ het boek van Thomas Meehan, muziek van Charles Strouse, tekst van Martin Charnin, ‘Little Orphan Annie’, © en ®Tribune Media Services, Inc.

ANNIE draait vanaf 17 december a.s. in de bioscoop. In de originele en Nederlands gesproken versie.
www.facebook.com/AnnieFilmNL
www.anniedefilm.nl

fleeceWINNEN!
Wij mogen 3 prijspakketten weggeven! Hierin zitten 4 bioscoopkaartjes en een fleecedeken!
Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor-en achternaam en laat meteen weten welke 3 mensen jij meeneemt als je wint!

Deze actie is inmiddels afgelopen!

(Visited 378 times, 1 visits today)

88 thoughts on “ANNIE; vanaf 17 december a.s. in de bioscoop

 1. Wij zijn razend benieuwd naar deze versie van Annie (favoriete jeugdfilm) !! Ik zou meenemen: mijn vriend en mijn 2 nichtjes, Lindy en Senna!!!

 2. Graag zou ik onze dochters Lisa en Fleur verrassen met kaarten voor de film Annie. Het lijkt mij leuk om met hun naar deze film te gaan. Deze film vond ik toen ik jong was ook zo leuk en wij hebben een boek van Annie maar het de film blijft toch leuker!! Hoop van jullie te horen.
  Groetjes Karin

 3. Lijkt mij een erg leuke film vooral omdat er goede bekende acteurs en actrices in zitten die vaak al erg grappig zijn in films en of series zoals Jamie Foxx. En dit is wel een erg mooie en leuke film die precies in een goede maand uit komt. Want vaak in koude en donkere maanden verlang ik erg naar mooie films om zo de donkere dagen door te komen.

 4. Een topfilm in een nieuw jasje, ik ben heel erg benieuwd naar deze variant! een gezellig avondje met mijn moeder en zussen! Ik doe graag mee…
  En dat dekentje, heerlijk voor op de zondag, lekker met een dekentje op de bank;-)
  Leuke actie
  fijn weekend
  groetjes
  ilse

 5. Annie was vroeger mijn lievelingsfilm en ik heb hem ik weet niet hóe vaak gezien. Ik zou mijn dochtertje ook graag met deze film laten kennismaken. En wat leuk dat er een moderne versie is! Daar moeten wij naar toe.

 6. Het oude verhaal van Annie vond ik prachtig en een geweldige film.
  de liedje lag je snachts in je hoofd nog te zingen. En de nieuwe trailer trok mij door de cast weer aan.
  hierheen wil ik met Inger Klaassen, Marc Koster en Eliza Swiep.

 7. Super gave actie, ik zou mijn 2 dochters meenemen en een vriendin, heerlijk er ff tussenuit, dat hebben mijn meisjes wel verdiend nadat papa en mama zijn gescheiden….

 8. Dat worden jongste zoon en een vriendje plus zijn broertje.
  Hun vader is werkloos geraakt, weinig geld voor leuke uitjes.
  Ook de feestmaand krijgt een ander tintje voor hen….
  Wie weet hebben we mazzel en zijn er twee gezinnen blij met deze prijs!

 9. oh wat een jeugdsentiment!! ik weet dat ik hem vroeger gezien heb, thuis, met een gehuurde moviebox, met mijn vader, moeder en mijn broertje. Het lijkt me heerlijk om hem nu samen met mijn man en 2 zoons van 6 en 9 te kijken!!

 10. Dit was de allereerste film die ik als kind in de bioscoop zag, samen met een vriendinnetje van school. Ik heb er hele goede herinneringen aan. Ik neem heel graag mijn tweelingdochters en zoon mee om samen nieuwe herinneringen te maken.

 11. Hoi wat een heerlijke actie, ik heb vroeger de film zo vaak gezien zong alle liedjes[erg vals] mee ,
  mijn 2 dochters hebben de film ook gezien vonden em ook super maar deze nieuwe versie willen ze uiteraard nog liever zien!

 12. Ik zou dolgraag willen met mijn kinderen, ze hebben de oude film nog. Nooit gezien, ik zelf al 10tallen keren ben benieuwd naar de nieuwe

 13. Mijn vriendin stacey en onze dochters zijn ook nog is hartsvriendinnen. Kunnen we samen een gezellig dagje van maken. Hoop ze hiermee te verassen

 14. Ik zou mijn dochters en man meenemen. Het is lijkt me heel leuk om samen naar deze film te gaan en er bij stil te staan dat Annie mijn eerste film was waar ik met mijn ouders naar toe ben geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.