maleficent1Disney brengt “Maleficent” — het nooit eerder vertelde verhaal van Disneys meest beruchte slechterik uit de klassieker “Doornroosje” (1959), naar het witte doek.

Maleficent is een prachtige jonge vrouw met een oprecht hart, die een idyllische jeugd heeft in een vreedzaam en bosrijk koninkrijk, tot op een dag een leger binnenvalt en de harmonie van het land in gevaar brengt. Maleficent wordt de vurigste beschermer van het land, maar wanneer ze uiteindelijk meedogenloos wordt verraden begint haar oprechte hart in steen te veranderen. Maleficent is uit op wraak en moet het in een heftige strijd opnemen tegen de opvolger van de binnenvallende koning, met als gevolg dat ze een vloek uitspreekt over zijn pasgeboren dochter Aurora. Maar wanneer het meisje opgroeit, realiseert Maleficent zich dat Aurora de sleutel is tot vrede in het koninkrijk, en misschien ook wel tot haar eigen ware geluk.

De cast bestaat uit Angelina Jolie als Maleficent, Sharlto Copley, Elle Fanning, Sam Riley, Imelda Staunton, Miranda Richardson, Juno Temple en Lesley Manville.

Maleficent draait vanaf 29 mei in de bioscoop! 

WINNEN!Maleficent_iphone5_Case
Maleficent_Ladies_T-ShirtNamens Walt Disney Nederland mag KiDDoWz een Maleficent prijzenpakketje weggeven!
Hierin zitten 2 vrijkaartjes voor de film, Iphone 5 case, Notitieboekje en een t-shirt!
Kans maken op deze mooie prijzen? Kijk snel op de Facebook pagina van KiDDoWz!
Maleficent_Notebook

(Visited 49 times, 1 visits today)

One thought on “Biostip: Maleficent [+WINNEN]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.