logo-website-wisenwaarachtigWis & Waarachtig viel mij op Twitter al een hele tijd op vanwege de naam. Het is namelijk een erg goed uitgekozen naam, die nieuwsgierig maakt! Tenminste, dat vind ik…! Een klik op de link was daarom ook snel gedaan en ik kwam uit op een keurige en overzichtelijke website met een origineel en mooi design!

Tamara, eigenaresse van webwinkel Wis & Waarachtig  wordt gedrevenww6 door het geluk dat mensen vinden in de producten die zij verkoopt! Ze vind het fantastisch dat mensen kunnen genieten van al het moois dat je kunt vinden bij Wis & Waarachtig en dat zij hieraan een steentje bij kan dragen!

ww3Toen Tamara mij vroeg of ik het leuk vond om een keertje mee te werken aan een “blogruil” hoefde ik niet lang na te denken! Ik schrijf natuurlijk eigenlijk (bijna) iedere dag over webwinkels/producten, dus het is mij zeker niet vreemd! Deze leuke opdracht heb ik dus met beide handen aangegrepen en hier zit ik, achter mijn pc een (hopelijk) leuk verhaaltje te typen, terwijl vriendlief de wedstrijd Griekenland-Colombia kijkt. De blogruil houdt hier in dat Tamara iets over KiDDoWz schrijft en ik over Wis & Waarachtig!

Nu dan eventjes verder over de producten die je kunt kopen bij Wis & Waarachtig, nou daar kan ikww3 heel kort iets over zeggen (maar ik ben nogal langdradig soms, dus er komt nog meer…) de producten zijn mooi, leuk, gezellig en kwalitatief fantastisch.

Wis & Waarachtig is nou zo’n shop waar je zeker weten iets leuks gaat vinden voor jouw kleine mannetje/meisje, voor je nichtje/neefje  óf natuurlijk voor jezelf…want je mag jezelf zo af en toe ook best eens verwennen!

Ik geef jullie het advies om zelf eens te gaan kijken bij Wis & Waarachtig!

Als je trouwens op de hoogte wilt blijven van de nieuwe ontwikkelingen (en leuke acties) van Wis & Waarachtig, dan kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief! Ook vind je ze op Facebook en Twitter!

ww2ww1ww4ww5

 

(Visited 64 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.