boekjevoorjou-winterAl sinds 2005 werkt Kristel Vrolijk, aan Boekje voor jou. Het is ooit begonnen met een geknipt en geplakt cadeautje voor een vriendin en dat heeft ze daarna op een hele creatieve en leuke manier verder uitgewerkt.

Er zijn verschillende boekjes te krijgen met allemaal een eigen thema! Hieronder een aantal voorbeelden.

Geboorte
Het geboorteboekje is een heel uniek en persoonlijk kraam cadeau.
In het boekje wordt verteld over de ontmoeting van de vader en moeder, met leuke persoonlijke toevoegingen. Zoals het karakter van de ouders, de hobby’s of het lievelingseten.
De ouders worden verliefd en gaan samenwonen of trouwen. Ze zijn dolgelukkig als ze erachter komen dat moeder zwanger blijkt te zijn. Als het kindje geboren wordt, zijn niet alleen vader en moeder zo trots als een pauw ook de familie is natuurlijk heel erg gelukkig ermee!

Je kunt het boekje extra persoonlijk maken doordat je de tekst helemaal zelf kunt aanpassen. Hoe of waar hebben de ouders elkaar ontmoet? Waar wonen de ouders en wat vinden ze leuk of juist niet? Zijn er bijzonderheden tijdens de zwangerschap? Wie komen er op kraamvisite?

Broertje of zusje
Dit kraam cadeau zal veel succes hebben bij broertjes of zusjes van de pasgeborene. Ze lezen over hun vader en moeder en zichzelf.  Zelf in de hoofdrol, dat is toch wat ieder kind graag wil!

Net zoals het geboorteboekje begint dit verhaal met vader en moeder die elkaar ontmoeten. Ze worden verliefd en gaan samenwonen of trouwen. Maar het verschil met dit boekje en het geboorteboekje is, dat de komst van de broertjes en of zusjes in het verhaal voorkomen. En als het kindje geboren wordt is natuurlijk iedereen blij. Broertjes en zusjes voorop, die zijn opeens heel groot!

Maak dit kraam cadeau echt uniek, door persoonlijke anekdotes aan de tekst toe te voegen. Bijvoorbeeld over het huwelijk van de ouders of het huis waarin ze wonen. Of de ondeugende streken van het broertje of zusje. Alles is mogelijk!

Huwelijk
Dit persoonlijke boekje is een prachtig huwelijkscadeau. Een vrolijke, lieve en grappige herinnering aan de mooiste dag van het bruidspaar. Hiermee heb je een heel origineel kado voor een huwelijk in handen.

Het boekje omschrijft het échte verhaal van het bruidspaar die elkaar eeuwige trouw beloven.
Vanaf de ontmoeting tot een knallende bruiloft. Hoe en of waar hebben ze elkaar leren kennen? Waar wonen ze? Wie deed het huwelijksaanzoek en hoe? Wie zijn de getuigen en de cermoniemeesters? Was er een vrijgezellenfeest? Hoe en waar trouwen ze?

Zoals je in de beschrijving van waar het boekje over gaat kunt lezen, is er ruimte om alle specifieke gebeurtenissen rondom het huwelijk te verwerken in het boekje. Het boekje zal op die manier een blijvende herinnering voor het bruidspaar zijn.

Uniek cadeau!

Met een Boekje voor jou heb je een super persoonlijk cadeau in handen.
Bestellen is heel eenvoudig, dit doe je namelijk in maar 5 stappen!
Per pagina kun je een tekening kiezen en eventueel de tekst aanpassen, zodat het boekje uniek en super persoonlijk wordt. Zelfs de kaft van het boekje bepaal jij zelf!
Het boekje kun je ook rechtstreeks bij degene voor wie het bestemd is laten bezorgen.

BOEKJE HARDE KAFT

BOEKJE ZACHTE KAFT

PRIJS

 € 21,50 (gratis verzending)  € 15,- (gratis verzending)

LEVERTIJD

 5 á 7 werkdagen  4 á 6 werkdagen

KLEUR

 full color  full color

AANTAL PAG.

 24 pagina’s  24 pagina’s

FORMAAT

 liggend A5  liggend A5

OP MAAT GEMAAKT

 hele boekje, inclusief omslag  hele boekje, inclusief omslag

Snel kijken dus op de site van Boekje voor jou!

(Visited 331 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.