Tijdens het zoeken naar leuke webwinkels op internet, kwam ik terecht bij Djello.
Een ontzettend leuke, creatieve en fantasierijke webwinkel!

Uiteraard wil ik jullie een aantal dingen uit het assortiment laten zien, die mij persoonlijk heel erg aanspreken! De website is verdeeld in verschillende thema’s dus dat doe ik voor de herkenbaarheid hier ook.

Build-it (hier zie je alle producten uit deze categorie)

Totem Hert
Gemaakt van super sterk recycled karton en dubbelzijdig bedrukt met fantasierijke en geheimzinnige afbeeldingen. Kinderen kunnen hun fantasie en bouwkunsten uitleven. Er wordt een handleiding meegeleverd, maar de bouwer zelf bepaalt welke afbeelding waar komt en kan er ook andere fantasie bouwwerken van maken. Ook handig: alle totem sets zijn uitwisselbaar met elkaar.
Djello verkoopt van hetzelfde ook nog een vliegtuig, zeilboot en een vogelboom.

 

Fold-it (hier zie je alle producten uit deze categorie)

Circles
De Circles vallen in de categorie: doe-het-zelf-light. Je tovert in enkele minuten zelf het platte pakketje om tot je eigen 3D craft! Daarna kunnen de Circles in de kerstboom, geregen tot een lange lenteslinger of als versiering op cadeautjes bevestigd. Je maakt je eigen ‘wall-art’ door de cirkels uit te vouwen en plat tegen de muur te bevestigen in een vorm die jíj mooi vindt.

In een eco-vriendelijke set Circles zitten 9 verschillende cirkels. De cirkels hebben verschillende formaten; 5 tot 8 cm. Op elke kaart houdt een libelle katoendraad vast. Hoewel een beetje geïnspireerd op Indiaanse motieven, zijn deze Circles met geometrische prints in pastels en aardetinten, ook onmiskenbaar `Nordic`.

Draw-it (hier zie je alle producten uit deze categorie)

Mijn tekendagboek
Menig kind begint enthousiast aan een dagboek. Maar al te vaak blijkt het bijhouden ervan een te grote opgave: er ontstaan lege bladzijden. Als er dagen ingehaald moeten worden, is de lol er snel af. Maar de wens om een eigen dagboek te hebben is daarmee nog niet verdwenen. Met dit dagboek blijft het leuk. Want met dit tekendagboek worden kinderen op ideeën gebracht en creatief uitgedaagd.

Anders dan in andere dagboeken worden kinderen vooral uitgenodigd om te tekenen. Daarbij worden ze geholpen door voorbeelden en vragen. De gedachte: wat zal ik eens tekenen?, en de daaropvolgende impasse wordt zo voorkomen. Er is bijvoorbeeld een pagina waarop een aantal mensen getekend staat, hun hoofden zijn niet ingevuld. Erboven staat: dit zijn de mensen die ik ken. Er is een bladzijde om te tekenen wat je meestal op maandag doet. Maar er is ook plaats om je droomkamer te verzinnen. Naast alle handreikingen zijn er nog genoeg bladzijden om helemaal zelf in te vullen. Door de voorbeelden zal het kind vanzelf bedenken dat er niet alleen met potlood, stift of verf gewerkt kan worden, maar dat er ook geplakt, gestempeld en natuurlijk geschreven kan worden. En of ze iedere dag of eens in de week iets in hun dagboek tekenen, bepalen ze zelf. Op iedere bladzijde is er ruimte om de dag in te vullen. Wat ontstaat is een uniek document waaraan het kind ook als het allang volwassen is, eindeloos lang plezier zal beleven.

Stitch-it (hier zie je alle producten uit deze categorie)

Kimono Doll Kit
Een Dumpling Dynasty easy-sew naaiset. Een prachtig metalen blik gevuld met een zachte stoffen pop en alle benodigde materialen om voor haar een prachtige kimono te maken. Er zit ook een `Happy Day` notitieboekje bij om alle `Amazing Adventures` die bijvoorbeeld de pop gaat beleven in op te schrijven. Er kunnen natuurlijk ook gewoon leuke tekeningen in gemaakt worden op de blanco blaadjes.

Nog nooit gewerkt met naald en draad? Geen probleem. In de voorgestanste viltfiguren zijn de naai-gaatjes voorgestanst, plus bij de instructie vind je een uitleg van de naai-basistechnieken.

Iron-on (hier zie je alle producten uit deze categorie)

http://www.djello.nl/a-25154976/iron-on/strijkie-appel/Strijkapplicatie Appel
Deze applicatie staat mooi op bijvoorbeeld een t-shirt, kussen, laken of tas. Deze geborduurde viltapplicatie is ook heel geschikt voor het wegwerken van een vlek of gat in bijvoorbeeld een broek.

Geschikt voor verschillende ondergronden zolang het maar van katoen of een katoen mengweefsel is. Bij een synthetische ondergrond de Strijkie met een kein steekje vastzetten. Zonder problemen wasbaar op 30 graden.

 

Fill-in (hier zie je alle producten uit deze categorie)

Knipkaartenkalender verjaardagen
Iemand jarig? Stuur direct een kaartje! De Knipkaartenkalender is pareltje onder de kalenders: speciaal voor verjaardagen en met 18 bijzondere ansichtkaarten.

Elke kaart heeft een deel waar de verzender een boodschap op kan schrijven. De ontvanger kan dit minikaartje uitknippen en bewaren. Leuk om op een taartje te prikken, aan een ballon te hangen of in zijn of haar portemonnee te koesteren!

Alle kaartjes verzonden? Dan houd je een prachtige verjaardagskalender over! Slim: losse kaartjes bewaar je in het handige mapje achterin. Ook leuk om een kind een eigen verjaardagskalender te geven voor alle vriendjes en klasgenootjes.

Nooit meer een verjaardag vergeten en direct een kaartje sturen. Dat is het plezier en gemak van de Knipkaartenkalender!

Er zijn nog een heleboel meer categorieën: Grow-it, Send-it, Tattoo-it, Stamp-it en nog veel meer.

Ga snel kijken in de webwinkel van Djello!

 

(Visited 68 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.