Ken je dat? Dat je altijd bezig bent met je gezin? Zorgen dat het allemaal op rolletjes loopt, dat de kinderen op tijd op school zijn, dat het eten om een bepaalde tijd op tafel staat, je huishouden dat gedaan moet worden…kortom…en druk leven waarin het woord planning erg belangrijk is!

Ik kwam tijdens het zoeken naar handige tips voor drukke moeder zoals ik, terecht op de website van Gezinnig.
Er ging werkelijk een wereld voor me open! In deze leuke webshop verkopen ze allemaal dingen om de boel thuis net iets prettiger te kunnen organiseren.

Initiatiefnemers van Gezinnig zijn Wendy Houben en Rianne van Essen. De een studeerde bedrijfseconomie, de ander communicatie. Allebei moeder van twee jonge kinderen. Tijdens de start van Gezinnig (in 2008) woonden ze op 20 meter van elkaar, inmiddels meer dan 200 kilometer. Het nieuwe werkten werkt. En dat doen ze parttime fulltime: een volledige werkweek in flexibele uren. Met veel plezier!

Kijk bijvoorbeeld eens naar deze handige weekplanner voor kids! Is goed voor de zelfstandigheid én ziet er ook nog eens leuk uit!
Ook hebben ze bijvoorbeeld bestek, slingers, boekjes, aftelkaarten en nog veel en veel meer.

Wat mij meteen opviel tussen al deze leuke spulletjes was het kletsboek!
Het kletsboek is een invulboek voor kinderen vanaf groep 3 én hun ouders. Met verrassende vragen, leuke lijstjes en grappige testjes. Links en rechts staan dezelfde vragen en opdrachten: de linkerpagina is voor je kind en de rechterpagina is voor een volwassene. Dat kan steeds iemand anders zijn: papa, mama, opa, oma, de juf, een oom of de buurvrouw.

Ga snel een keertje kijken bij Gezinnig! Ook voor mama’s en papa’s is er genoeg te vinden!  Boeken, tijdschriften, een spa-pakket, maar ook massage olie en tips om je relatie spannend te houden!
Kortom, genoeg te zien en te bestellen! Veel plezier!

(Visited 66 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.