logo-Grasonderjevoeten

Gras onder je voeten…(H)eerlijk leven!

Je zult misschien denken, wat een vreemde naam voor een webshop. Maar eigenlijk zit er een hele mooie gedachte achter deze naam!

Eigenaresse Sonja omschrijft het als volgt:
“Tja… Ken je het gevoel dat als je voor het eerst in het voorjaar met je blote voeten door vers gemaaid gras loopt? Dat gevoel van vreugde, vrijheid, geluk, blijdschap of zelfs puur genot dat is onze definitie van een ‘gras-onder-je-voeten-gevoel’. De merken en producten die wij verkopen in onze webshop roepen in ieder geval dit gevoel bij ons op. En wij hopen uiteraard dat jullie net zo blij worden van onze kleurrijke collectie als dat wij zelf worden!”

Nou, blij word ik zeker van de mooie producten die verkocht worden bij Gras onder je voeten

In the spotlights

Eggling..het ziet er uit als een ei, maar als je de bovenkant kapot slaat, kun je beginnen met tuinieren!

De Eggling is gemaakt in Japan van witte bisque en in de Eggling zit al een turf mengsel inclusief de zaden. Ook het terracotta schaaltje plus nog extra zaden (voor langer plezier) zit in de verpakking. De Egglings zitten verpakt in een kleurrijk en opvallend geschenkdoosje. Een leuk geschenk gedurende het hele jaar.

Ook bij Gras onder je voeten verkopen ze weer ontzettend leuke tassen! Wat mijn aandacht meteen trok: de bibliotheektas!

Op verzoek van vele mama`s en papa`s van over de hele wereld heeft Apple&Bee een bibliotheektas ontwikkeld en opgenomen in de ‘Kids lijn’.

Deze bibliotheektas is verkrijgbaar in drie super leuke ontwerpen: Vos, Parachute en Blauwe Stad. De bibliotheektas is gemaakt van biologisch katoen. De binnenzijde heeft nog een extra opbergvakje en de tas is voorzien van een verstelbare schouderband . Het formaat is dusdanig dat vrijwel elk boek er in past. De tas is natuurlijk voor elke situatie te gebruiken zoals bijvoorbeeld als sporttas, schooltas, lunch tas etc.
Op zoek naar een ander soort tas of een etui, kijk snel hier.

Toen mijn zoontje nog een baby was, had hij altijd een muziekdoosje aan zijn bedje hangen. Als ik dat ding niet aandeed, wilde hij ook niet gaan slapen. Bij Gras onder je voeten verkopen ze ook muziekdoosjes.
Kijk nou eens naar dit schattige olifantje. Zijn naam is Bastian.

Deze prachtige muziekdoos zal iedere baby in slaap kunnen sussen… Voordat Bastian de olifant is uitgespeeld is je baby al in dromenland. Als je aan het blaadje in zijn mond trekt zal Bastian voor je zingen.
De speelduur van het rustgevende melodietje is bijna 2 minuten. Ook zit er een lusje aan de muziekdoos voor als je hem wilt ophangen. Met de hand gemaakt.
Er zijn nog veel meer leuke muziekdoosjes te vinden op de site van Gras onder je voeten.

Hou je van freubelen? Kijk dan eens naar Paper Town!
Paper Town is geïnspireerd door het Poolse ‘suburban’ leven. Huizen, speeltuinen, benzinestations, warenhuizen, cafés, bomen, bussen, auto’s, fonteinen en andere elementen van een kleine Poolse stad zijn hier te vinden.

Paper Town is gemaakt van 100% gerecycled karton. Druk de objecten uit de kartonnen vellen en vouw een 3D stad. Er zijn 3 sets beschikbaar (blauw, groen en roze).

Elke Paper Town set bevat vier vellen van gerecycled karton bedrukt met kleurrijke, gestanste voorwerpen die er gemakkelijk uit te drukken zijn. Bij het vouwen naar de 3D objecten heb je geen lijm of schaar nodig. Hoewel ze slechts uit karton bestaan, zijn de objecten goed bestand tegen een stootje. Er zitten geen scherpe randen aan het karton.
Elke set bestaat uit 10 objecten en zijn onderling vrij te combineren. Dus spaar ze allemaal en bouw zo je eigen kleurrijke stadje waar je met je auto’s doorheen kunt rijden!

Als je toch gaat rondneuzen op de website van Gras onder je voeten, kijk dan meteen eventjes naar de gave notitieboeken en portemonnees!

(Visited 78 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.