babyliedjesboekHet babyliedjesboek (geschikt voor kinderen van ca 1 t/m 3 jaar) bestaat uit 16 nieuwe lieve, swingende, ontroerende, grappige, ondeugende liedjes die je voor en met je kleintje kunt zingen. Niets is zo gezellig als samen zingen en dansen. Iedere dag beleef je weer dezelfde rituelen. Om dit tot een feest te maken zijn de liedjes geschreven. Een lied voor het eten, in het badje, naar bed, opruimen, een liedje om te troosten, het zijn enkele voorbeelden.
De liedjes staan allemaal op bladmuziek in het boek met prachtige illustraties! Ook krijg je bij het boek een cd waar alle liedjes op staan met zang én karaokeversie!

De bandleden van de Brabantse band Jupiter hebben de cd opgenomen . Een van de bandleden heeft de teksten bedacht en door een ander zijn deze van muziek voorzien. De cd zit in een plastic hoesje aan de binnenkant van het boek, waarin op glanzend dik papier de teksten van de liedjes staan gedrukt. De illustraties zijn erg leuk, kleurrijk én te herkennen door het jonge kind. Een ontzettend leuk boek dus, om te krijgen, om te geven als kraamcadeau, of om te geven op bijvoorbeeld een eerste verjaardag! Bestellen kan hier!

(Visited 90 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.