Een fantasievol leesboek over een jongetje dat een eigen wereld verzint, met op de achtergrond een drakentanden doen geen pijnliefdevolle familie. Met bijzonder treffende en grappige illustraties.

De hoofdrolspeler in dit boek is Felix Bloem. Hij heeft vijf grote zussen, vijf bloemetjes die heel hard kunnen gillen. Zijn vader is bakker, net als zijn vader, en hij hoopt dat Felix later ook bakker wordt. Maar dat kan niet want Felix is namelijk een draak. Overal om ons heen zijn er draken. Die kan je niet zien, tenzij je zelf een draak bent. Felix heeft de tijd genomen om alle draken te bestuderen en schreef er uiteindelijk een boek over. Hij wist eerst niet waarom hij als draak in een gewoon gezin geboren was. Maar nu weet hij het: hij moet zijn gezin beschermen tegen de draken. Felix legt in zijn boek ook uit hoe de draken eruit zien, wat ze eten en hoe ze verder in elkaar steken. Door alle avonturen die hij meemaakt heeft hij zo nu en dan best nog wel eens gedoe met zijn ouders, maar Felix is een jongen met een missie, die niet te stoppen is!
Mét een verrassend einde!!!!
drakentanden2Een ontzettend leuk boek, zeker voor kinderen die dol zijn op draken!
Het leest lekker weg en achterin het boek kun je ook nog je eigen notities maken over de draken avonturen die jij meegemaakt hebt!

Bestellen kan hier!

Leeftijd: 8+
Prijs: € 14,50
Omvang: 96 blz.
Formaat: 18,5 x 13,5 cm
ISBN: 9789058389428
Nur: 282
(Visited 67 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.