handgemaakt-notitieboek-met-bruin-leren-kaftVan handgemaakte notebooks met luxe lederen rug tot bijzondere covers voor de iPad & iPad mini met vintage design. Paperfloow verzamelt unieke, handgemaakte stationery en prachtige papierproducten van over de hele wereld. De meest waardevolle vondsten krijgen een plekje in het assortiment van Paperfloow, dé webshop voor liefhebbers van papier!

Wereldwijde papierschatten

Paperfloow is een initiatief van een ware papierliefhebster: al in haar vroege jeugd verzamelde eigenaresse Mireille Govers, schriften, papier en pennen. Ook tijdens de vele reizen die ze later maakte, onder meer naar China, India, Sri Lanka en de Dominicaanse Republiek, ging ze op zoek naar de meest bijzondere papierschatten. In november 2013 leidde haar verzamelwoede en passie voor papierwaren tot de oprichting van Paperfloow, een webshop met unieke stationery en luxueuze papierwaren. Voor de meeste producten heeft Paperfloow.nl de exclusieve distributierechten in de Benelux, wat betekent dat ze nergens anders in Nederland, België of Luxemburg verkrijgbaar zijn!

Unieke stationeryhandgemaakt-notitieboek-met-vintage-vlinders
Adresboeken, briefpapier, notitieboeken, stempels, ringbanden, schriften, kookboeken, bewaarmappen, agenda’s, stickers, en zelfs covers voor de iPad & iPad mini, textiel en mallen: de mooiste papierschatten van over de hele wereld zijn te vinden bij Paperfloow! Zoals handgemaakte notebooks, gemaakt van hoogwaardig papier, met gepatenteerde designtekeningen en een lederen rug. De notebooks zijn op ambachtelijke wijze gebonden, wat ze niet alleen heel duurzaam maakt, maar ook de uitstraling geeft van antieke, zeldzame boeken. Of wat te denken van de handgemaakte iPad & iPad mini covers met rug van leer en vintage rozendesign, reisthema, wereldkaart of oude boeken. En wie geen gelegenheid laat schieten om een kaartje te sturen, kan bij de webshop terecht voor prachtige postkaarten met rijke designs.

paperfloow-exclusieve-stationery-en-luxe-papierwarenOver Paperfloow

Paperfloow richt zich op liefhebbers van papier en luxe stationery. Betalen is mogelijk met iDeal en bestellingen worden de volgende werkdag verzonden. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe vondsten, dus houdt de webshop in de gaten of volg Paperfloow op Facebook & Instagram om geen enkele papierschat te missen!

(Visited 610 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.