prik1Alweer een tijdje terug kwam ik terecht bij Prikkeltje! Jullie mogen best weten dat ik een boekje heb, waar ik met grote regelmaat dingen in opschrijf, die ik tegenkom tijdens mijn online speurtochten naar leuke dingen! Prikkeltje is zo’n webshop, waar je echt niet uitgekeken raakt, zoveel origineels en moois!prik2

Een fantastische uitvinding, deze mobiele telefoon van hout! Het ontwerp is simpel en mooi en tegelijk is hij hartstikke leuk om mee te spelen. De knoppen met cijfers kun je draaien en als je de bel-toets indrukt hoor je subtiel een echt telefoon-geluid dat zonder batterij tot stand komt. Spiegeltjes en een handige polshanger maken het helemaal af. Het ontwerp is uit de mooie iWood serie van Janod. Het design is gebaseerd op het strakke uiterlijk van de Apple producten. De telefoon is geschikt voor kinderen vanaf een jaar. Voor mooi houten speelgoed kun je sowieso terecht bij Prikkeltje, ze hebben namelijk een heel groot assortiment!

prik8Jip en Janneke, wie kent ze niet! Zijn we niet allemaal groot geworden met de leuke verhaaltjes en avonturen van deze twee? Bij Prikkeltje kun je terecht voor leuke posters en kaarten! Leuk voor elke kinderkamer of speelkamer!

Papieren versiering in de vorm van honeycombballen en pompoms is ideaal: het is kleurrijk en (dus) feestelijk, makkelijk op teprik4 hangen want het weegt haast niks en als je er genoeg van hebt, vouw je de boel weer op en kan het zo in de kast. Momenteel zijn de honeycombballen en pompoms in de sale, dus nu is het moment om eventjes flink in te slaan. De vormen en kleuren die Prikkeltje verkoopt zijn net even iets anders en daarom juist zo ontzettend leuk!

prik5Prikkeltje verkoopt veel Eco en Fairtrade producten. Hiernaast zie je bijvoorbeeld een ontzettend schattig bootje dat vrolijk rammelt als je ermee beweegt. Van het merk Anne Claire Petit dus van uitstekende kwaliteit. De kleuren zijn rustig en toch een uitdaging voor elke baby, die ongetwijfeld uren zal friemelen aan het vlaggetje en gebiologeerd zal kijken naar elk patrijspoortje. De kleuren bruin, creme, marineblauw en rood stimuleren de hersenontwikkeling. Een lief kraamkadootje en leuk voor in de kinderkamer. Fair trade geproduceerd van biologisch katoen in Azie. Andere merken die Prikkeltje bijvoorbeeld ook nog verkoopt zijn Lucky boy sunday, green toys en oekonorm.

Iedereen kent de Egyptische hiërogliefen en misschien heb je wel eens geprobeerd om ze na te tekenen. Met dit handige blikje prik6kun je het net echt maken: op papyrusrol en met een ouderwetse rieten pen. Instructies en voorbeeldjes maken het makkelijk, maar je kunt ook zelf je eigen hiërogliefen verzinnen en de mooiste geheimzinnige tekeningen en codes maken. In het vrolijke doosje zitten 6 tubetjes waterverf, een rieten pen, een modern kwastje voor het gemak en 4 echte papyrusbladeren, plus instructies. Geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 8.

prik7Wat geef je je kind eigenlijk mee naar school? Meestal worden een paar boterhammen gesmeerd en een pakje sap en een reep of stuk fruit in de schooltas gestopt en als aan het einde van de dag de trommel halfvol mee naar huis terug komt zijn ouders verbaasd. Hoe kun je dat veranderen? En ook: wat is er gezond aan frisdrank? En aan kaas, chocola of ei? Wat is er ongezond aan banaan? Het boek zit boordevol weetjes en ideetjes, Door Kyra de Vreeze, natuurgeneeskundig therapeut, yogadocent en schrijfster. Van uitgeverij Becht, onderdeel van uitgeverij Gottmer.

WINNEN!
Wij mogen namens Prikkeltje 1 exemplaar van “Wie slim wil worden moet lekker eten” weggeven!
*Like onze Facebook Pagina en die van Prikkeltje!
*Deel en like de foto die bij deze actie hoort op Facebook (openbaar)

 

 

(Visited 45 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.