studiohipp_banner_760x116
“Een moeder heeft het al druk genoeg, laten we dan vooral handige, mooie producten gebruiken om het leven een beetje gemakkelijker te maken!”

Marjan, moeder van een dochter van 5, is met deze gedachtegang de leuke webshop Studio HIPP begonnen!uiltjes
De meeste producten van Studio HIPP worden zelfgemaakt, maar binnenkort zijn er ook producten van Gezinnig te krijgen in de webshop. Deze producten passen goed bij het assortiment van Studio HIPP en dragen ook bij
aan het gemak en plezier in het gezinsleven!
Het leuke aan deze Studio HIPP is dat Marjan de producten mee laat groeien met haar dochter! Zo komen er dus steeds meer nieuwe dingen!

vakantiekletsMomenteel is het hier in de regio voorjaarsvakantie. Ik heb geen plannen om echt een lange autorit te gaan maken, maar er zullen vast wel mensen zijn die nog wel een ritje te gaan hebben! Soms is het dan lastig om de kids te vermaken! Nu is er Vakantieklets editie 2! Dit is een boekje met 24 uitscheurbare vraag- en opdrachtkaarten om te spelen en te kletsen. Opdrachten die je kunt doen op 1 m². Bijvoorbeeld in de auto of in het vliegtuig, of als je moet wachten bij een restaurant. En opdrachten waarbij je meer m² tot je beschikking hebt, op de camping of op het strand. Kies een kaart, scheur ‘m uit en speel zintuigenbingo, nummerbordscrabble of hou een regendruppelrace. Prijs € 8,95

kronenMijn kleine jongen is pasgeleden 5 jaar geworden. Helaas had ik toen de leuke verjaardagskronen van Studio HIPP nog niet ontdekt! Inmiddels hebben we er wel eentje in huis, zodat hij bij zijn volgende verjaardag in ieder geval wel als een koning op zijn verjaardags-stoel kan zitten!
Als je een kroon besteld zit daar altijd 1 leeftijd applicatie bij! Moet je natuurlijk wel even bij je bestelling doorgeven welk cijfer je wilt hebben! Prijs € 12,95

beloningsarmbandKijk nou eens wat een goede uitvinding; de beloningsarmband!
Het doel van een beloningsarmband is om kinderen op een positieve manier te stimuleren om ander gedrag te vertonen. Wij zijn ervan overtuigd dat kinderen door positief stimuleren eerder ander gedrag aanleren. De beloningsarmband is meteen een blijvende herinnering aan het aangeleerde gedrag. Zo kan je kind nooit meer vergeten wat ook alweer de bedoeling is!

Maar, hoe werkt dat dan?
Je spreekt samen af welk gedrag je kind wil leren. Wanneer je kind het gewenste gedrag vertoont verdient hij/zij een kruisje op een beloningskaart. Bij een volle beloningskaart verdient je kind de beloningsarmband en elke volgende beloningskaart een bedel. De beloningskaarten zijn te vinden op http://www.gratisbeloningskaart.nl.


Ga snel kijken in de webshop van Studio HIPP!
O ja, ook op Facebook kun je Studio HIPP volgen!


(Visited 85 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.