banner_logo_watmeloncat

Ik was aan het rondneuzen op internet en kwam toen terecht op de site van Watermelon Cat. Ik werd nieuwsgierig door de naam en ben toen eens verder gaan kijken.
Mijn conclusie: wat een onwijs leuke spullen verkoopt Watermelon Cat!

Graag wil ik een aantal dingen in de spotlight zetten, dus lees gerust eventjes verder!

Speelhuizen
Helaas heb ik geen tuin en binnen heb ik er ook helaas geen ruimte voor..maar voor de mensen die wel een tuin (of grote woning) hebben zijn de huisjes van het merk SmartPlayHouse echt fantastisch! Ga snel kijken of er iets voor je tussen zit!

Op de website staat het volgende:

“De  SmartPlayhouse speelhuisjes voor binnen of buiten, zijn door de hedendaagse architectuur geïnspireerd. Een moderne en comfortabele ruimte voor je kinderen. Een veilige ruimte om in te spelen, speelgoed van de beste kwaliteit, geproduceerd in Spanje. Deze bijzondere speelhuisjes geven je kinderen hun eigen ruimte om hun meest geliefde spullen in te kunnen bewaren. Het is een plek om te delen met vrienden, waarin zij hun creativiteit kunnen laten bloeien.”

Bijzondere boeken
Wat mijn meteen opviel toen ik ging kijken bij de boeken die Watermelon Cat verkoopt, was het Geboortealbum Plibook!
De geboortealbums/babyboeken die je gewoon in de winkel koopt lijken vaak zo op elkaar, vind ik dan. Dit is iets unieks om aan te schaffen óf te krijgen natuurlijk.

“Plibook is een verzameling van accordeon gevouwen boekjes, gepresenteerd in een doos. Inspiratie boek, album van portretten, logboek, deze objecten worden ontworpen als graphics gidsen.”

Kindergitaar
Mijn zoon wil later worden; politieagent, papa en gitarist. Allemaal te combineren gelukkig, maar hij is nu al bezig met muziek. Zijn vader speelt namelijk bas-gitaar, dus logisch dat hij daar een heleboel van mee krijgt. Nu zag ik dus op de site van Watermelon Cat een ontzettend leuke kindergitaar! Deze wilde ik jullie dus echt even laten zien!

Kortom, ik vind deze site een aanrader en ik hoop dat jullie nieuwsgierig zijn geworden naar wat er nog meer verkocht wordt! Veel plezier!

(Visited 53 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.