logo wvp
Schrijven jullie nog weleens een brief? Ik bedoel een echte brief, met de hand, die je vervolgens in een enveloppe doet met een postzegel erop? En dat je dan (ook al regent het) deze voor 18:00 uur ‘s avonds in de brievenbus moet gooien, als je wilt dat hij de volgende dag nog aankomt bij de persoon aan wie je hem geschreven hebt?
http://static.mijnwebwinkel.nl/winkel/winkelvanpapier/article25781072.jpg

Ik moet eerlijk toegeven, dat het lang geleden is dat ik zelf een brief heb geschreven. Hoewel ik vroeger wel een heleboel pen-vriendinnen had die toevallig net als ik toen, helemaal verzot op de Backstreet Boys waren. Mja, dat schept een band heh, zo’n gezamelijke liefde voor een stel jonge gasten die zingen en een beetje met hun kont schudden.

Eigenlijk is het jammer dat de geschreven brief tegenwoordig zo weinig aandacht krijgt. Iedereen doet alles per mail, want ja, het is nou eenmaal een stuk makkelijker, maar persoonlijker is het niet, vind ik dan.http://static.mijnwebwinkel.nl/winkel/winkelvanpapier/article25901694.jpg
Misschien word het tijd (in ieder geval voor mij) om op zoek te gaan naar een nieuwe “penvriendin”, soms is het namelijk best prettig om dingen van je af te schrijven.

Nu kom ik dan eindelijk op waar het hier allemaal om draait:
Winkel van Papier!
Wat een ontzettend leuke dingen verkoopt eigenaresse Daniëlle!
Laat ik eerst eens een stukje hier neer zetten, dat zij zelf geschreven heeft. De reden waarom zij Winkel van Papier begonnen is!

http://static.mijnwebwinkel.nl/winkel/winkelvanpapier/article25899486.jpgWinkel van Papier
Als klein meisje spaarde ik altijd al stickertjes, schriftjes en alles wat met papier te maken had. Heel vreemd is het dan ook niet dat ik een webwinkel wilde openen om alleen het mooiste en leukste papier te gaan verkopen. “Ik wil anderen net zo blij en enthousiast maken wanneer zij met papier in aanraking komen. Daarnaast gaat tegenwoordig alles steeds vaker digitaal en dat is zo zonde van al dat moois. Het is juist zo leuk om via de post een kaartje of brief te krijgen. Of om je gedachten in een heel klein schriftje te schrijven.”
Hiervoor ben ik op zoek gegaan naar leuke, sprekende merken
met elk een geheel eigen karakter. Op deze manier hoop ik dat ik jullie net zo enthousiast weet te maken als dat ik ben voor deze mooie spulletjes!
http://static.mijnwebwinkel.nl/winkel/winkelvanpapier/images/bovenaanstempels.png

Dubbele betekenis
Bij Winkel van Papier koop je spulletjes die met papier te maken hebben. Daarnaast zou je de naam ook letterlijk kunnen zien: een webwinkel bestaat tenslotte alleen op papier.

Wat kun je allemaal kopen bij Winkel van Papier?http://static.mijnwebwinkel.nl/winkel/winkelvanpapier/article24073949.jpg
Onzettend veel! Eigenlijk teveel om op te noemen.
Om toch een paar dingen in de spotlights te zetten:
Briefpapier, enveloppen, notie- en kladblokken, stempels en Divine twine.

Ben je net zo enthousiast als ik? Ga dan snel kijken bij Winkel van Papier!

(Visited 88 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.