zussenzooi logo

Bij ZussenZooi verkopen ze originele hebbedingen en unieke cadeautjes voor door de brievenbus!

Waarom is de keus gevallen op postpresentjes?

ZussenZooi omschrijft het op deze manier:
Een vergeten verjaardag, een vriendin die zwanger is, je zus die een cadeautje verdient. Zo zijn er natuurlijk veel meer redenen, maar wel allemaal redenen voor een extra attentie.

article27410661
Een leuke attentie, een persoonlijke boodschap erbij, en natuurlijk prachtig ingepakt zodat het opvalt tussen de andere post. Bij ZussenZooi passen daarom ook alle cadeautjes door de brievenbus. De ontvanger hoeft er dus niet speciaal voor thuis te blijven. En dat maakt de verassing natuurlijk extra groot. Want iemand onverwachts verrassen is zo fijn! Het is zo makkelijk en de uitwerking vaak zo groot. Zie jij het gezicht van je zus of vriendin al voor je als ze het cadeautje uitpakken.
article23419322

MAAR je mag natuurlijk ook jezelf verwennen met een cadeau, gewoon omdat je het verdient!

Uitgelicht

Graag wil ik een aantal leuke spulletjes in de spotlights zetten. Dingen waarvan ik denk, dit moet je echt hebben!
Zie hiernaast bijvoorbeeld het schattige sieraden-rekje, want vrouwen hebben vaak veel oorbellen, kettingen en armbandjes.
Ben je nog bezig met een collectie aanleggen van leuke armbanden, kijk dan meteen eventjes op de site van ZussenZooi of je daar misschien iets leuks ziet.

article23441423
Ik heb altijd allemaal losse briefjes waar ik op schrijf, wat ik nodig heb uit de supermarkt. Niet handig en ik raak die kleine papiertjes altijd kwijt! ZussenZooi verkoopt een hele leuke vintage-look magnetische Shopping List! Handig voor op de koelkast, met 50 kleurrijke scheurpagina’s!

Wil je zelf een cadeautje maken? Kijk dan eens naar a Little Something.

a Little Something is een geschenkpakket waarmee je zelf een cadeautje maakt en kan versturen naar een dierbare. Maak je eigen creatie door het combineren en bewerken van de materialen in dit pakket-en voeg toe wat je maar wilt!
article27690876
Elk pakket is uniek, maar ze zijn allemaal voorzien van een schaar, kleurpotloden, verschillende soorten papier, een variatie aan stoffen, linten, naald en draad, lijm, kralen en gerecycled materiaal. Deze materialen werden zorgvuldig geselecteerd om de creatieve geest te lokken, in elk en ieder van ons aanwezig!
Ook voor mooie kerst-spulletjes kun je terecht bij ZussenZooi!

(Visited 90 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.