bertlogoDe sieraden die je kunt kopen bij BERT sieraden zijn handgemaakt (met liefde…én dat zie je!). Ik wil graag aandacht geven aan de sieraadjes voor kids, de leren armbanden voor sliders en de sleutelhangers.

bert2
Jouw kleine prinsesje houdt ook vast van mooie armbandjes! Bij BERT sieraden verkopen ze dat wel! Hiernaast zie je bijvoorbeeld zo’n mooi exemplaar. Een armbandje dat niet iedereen heeft, dus wat jouw meisje uniek maar (dat is ze sowieso al natuurlijk, maar net een beetje extra is altijd leuk!)
Het armbandje is gemaakt van goudkleurige kralen met mooie bedels. Vergeet niet bij je bestelling door te geven welke maat je nodig hebt!

bert3Vindt je het leuk om samen met je dochter hetzelfde armbandje te dragen? Bij BERT sieraden verkopen ze ook moeder- en dochter sieraden! Zoals je kunt zien krijg je exact hetzelfde armbandje, alleen dan 1 grote en 1 kleine. Ook hier geldt; geef de maten door, anders is het zo’n teleurstelling als het pakje binnen komt! Aan de armbandjes die je op de afbeelding ziet, hangt een bedel met een hartje en een Swarovski steentje! Mooi om te geven, maar ook zeker om te krijgen!

bert4Leren armbanden zijn tegenwoordig helemaal hot. Toen ik afgelopen zondag op de braderie hier in het dorp liep, kwam overal armbanden tegen die je zelf kunt samenstellen. Je hebt ze in allerlei verschillende kleuren, maar de sliders die je erop kunt doen zijn natuurlijk het allerleukste! Je kunt namelijk zelf kiezen hoe je armband eruit ziet! Al zou je maar 1 slider willen, of misschien wel 6, de keus is aan jou!

bert5Sleutels vaak kwijt? Het is dat ik zo’n enorme bos sleutels heb, dat ie niet makkelijk over het hoofd te zien is…maar ik ken mensen die met grote regelmaat hun sleutelbos kwijt zijn. Misschien is het handig om er een leuke sleutelhanger aan vast te maken, zodat je je bos aan je tas kunt hangen, of thuis aan de kapstok ofzo. En als die bos dan toch aan je tas hangt, dan is het ook wel leuk als het er een beetje vrolijk uit ziet. Hiernaast zie je een onwijs kleurrijke sleutelhanger die je dus kunt kopen bij BERT sieraden. Dit is echt niet de enige variant hoor, er zijn er nog heel veel meer, dus ga maar snel even speuren!

WINNEN!prijsbert
Namens BERT sieraden mogen wij het setje wat je hiernaast kunt zien weggeven!
Het gaat hier om een Moeder-en dochter armbandje in een prachtige kleur!
Wil jij kans maken op deze mooie prijs? Kijk dan snel op onze Facebook Pagina!

Social Media
Je kunt BERT sieraden ook vinden op Facebook en Twitter.
Op de hoogte blijven van al het nieuws? Schrijf je in voor de Nieuwsbrief!

(Visited 45 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.