catch1Ik heb mijn ogen uitgekeken op de we site van Catch My Drift! Wat een aparte en unieke dingetjes kan je daar vinden! Van pastel pannen en ovenschotels, tot een origami vogeltje en nog heel veel meer! Hieronder laat ik jullie een aantal dingetjes zien, maar eigenlijk moet je zelf zeker weten eventjes gaan kijken!

Catch My Drift is in 2005 begonnen als grafisch ontwerp bureau en inmiddels uitgegroeid, tot een samenwerking met een aantal catch3bijzondere labels en ontwerpers, die allemaal staan voor unieke duurzame dingetjes.  De zelf benoemde key words voor Catch My Drift zijn: one of a kind, vakmanschap, illustratief, duurzaamheid, natuurlijk, kleurrijk, gedurfd en anders!

catch2Terwijl ik een beetje rond keek op de site viel mijn oog op een broodplank in de vorm van een wolk, zoiets heb ik nog nooit gezien, super leuk! De broches onder het kopje kids zijn ook zo gaaf! Ook vind je er een knuffel met een statige mannensnor en een paar reusachtige kleurplaten van bijzondere steden voor uren kleur plezier.

Onder het kopje papier vind je hele leuke vintage kaartjes om te versturen, die vind ik misschien nog wel het leukste omdat er naast emails en e-cards eigenlijk nog weinig verstuurd wordt. En dit is dan wel een goede reden dat weer eens te doen!

Zoek je een leuk cadeautje, maar vindt je het moeilijk om voor een ander iets uit te kiezen? Bij Catch My Drift kun je ook een catch5kadobon aanschaffen. Je kunt natuurlijk ook zelf een kadobon vragen van deze leuke winkel, voor je eigen verjaardag!

Als je houdt van uniek, apart oftewel net even iets anders, dan is Catch My Drift zeker iets voor jou!

catch6WINNEN!
Wij mogen namens Catch My Drift iemand blij maken met een leuke DIY pop naar keuze. Hiernaast zie je er alvast de pinguïn, maar er zijn er nog meer! Vind je het leuk om te knutselen en hou je – net als Furze Chan van With her animal poetry – van dieren? Dan zijn deze do-it-yourself poppetjes echt iets voor jou!
Ga aan de slag met de papieren stukjes, de connecters en het houten stokje en het resultaat is een vrolijke pinguïn op een stokje!

Deze actie is inmiddels afgelopen. De winnares is Nency van Essen

 

 

(Visited 55 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.