dvjn1Wow, wat een keus aan leuke, originele, handige en grappige cadeaus vind je bij Ditverzinjeniet.nl! Ik vind het soms best lastig om met iets leuks aan te komen voor een verjaardag! Heb jij daar ook last van? Hier zit je goed!

dvjn2Hebben jouw kinderen moeite om uit bed te komen? Met deze rijdende wekker zul je dat probleem niet langer hebben hebben. Het alarm gaat niet alleen af, de wekker begint ook rondjes door je kamer te rijden. En dus moet je je bed wel uit. En als je hem dan eenmaal gevangen (en uitgezet) hebt, kan je net zo goed uit bed blijven en je klaarmaken voor een nieuwe dag.

De rijdende wekker kan een meter naar beneden springen, dus je kan hem met een gerust hart op je nachtkastje zetten. Wil je ‘s nachts zien hoe laat het is, dan kan je het backlight aanzetten. Dit blijft drie seconden branden. Speciaal voor je vrije dagen kan je de snooze-functie instellen, zodat je eerst een paar keer kan snoozen voor je de achtervolging inzet. Je kunt de wieltjes ook helemaal uitzetten. De rijdende wekker rijdt op zowel gladde vloeren als vloerbedekking. De rijdende wekker is verkrijgbaar in 4 kleuren: wit, zwart, geel en roze.

dvjn3
Hoe vindt je deze Volkswagenbus Tent dan? Is toch wel eventjes iets anders dan zo’n simpel koepeltentje! Voor stoere jongens is er de rode Volkswagenbus Tent te koop, voor meisjes is er de lieve lichtroze kleur.

Je kinderen zullen de blits maken op de camping, want ieder kind zou natuurlijk wel zo’n mooie tent willen hebben. En als je hem naast die van jullie zet, dan zullen jullie tenten zeker weten het hipste deel van de camping worden. Een goed begin van een geslaagde vakantie.

dvjn4
Elk kind is dol op mooie lichtjes. Helemaal als het donker is in hun slaapkamertje. Met de Rainbow In My Room creëer je een echte regenboog, die allemaal mooie kleuren op de muur en het plafond laat schijnen.

Zet de Rainbow In My Room op het nachtkastje of op een bureau, doe het licht uit en geniet samen met je kind van de prachtige projectie. Door de auto-shutfunctie gaat het licht vanzelf weer uit. Schattige meisjes en stoere jongens zullen zich allemaal heerlijk veilig in hun bedje voelen als ze naar de mooie regenboog mogen kijken.

dvjn5
Willen je kinderen bij de chinees graag met stokjes eten, maar kunnen ze het nog niet zo goed? Met deze Chopstick Kids kunnen ze oefenen.

Door de siliconen poppetjes worden de stokjes in bedwang gehouden, zodat ze niet alle kanten op glijden. Bij de set horen twee stokjes van melamine, alles is vaatwasmachinebestendig. Natuurlijk kan je ook andere stokjes in de gaatjes duwen. De siliconenvorm past zich aan aan het formaat.
In roze voor meisjes en rood voor jochies.

dvjnprijs
Kussens
zijn er in alle soorten en maten, maar ze hebben vaak één ding gemeen: ze zijn wit. En zien er daarom dus vaak saai uit. Maar niet dit hoofdkussen. Dit kussen heeft namelijk het uiterlijk van een boomstam.

Het kussen heeft de vorm van een boomstam en is gevuld met kleine balletjes polystyreen, wat je ook in bijvoorbeeld zitzakken vindt. Hierdoor is het kussen goed te vormen naar je nek en heerlijk zacht. Bovendien is het heel erg licht en makkelijk mee te nemen.
Je kan het boomstamkussen in bed gebruiken, maar het is ook ideaal tijdens een reis in het vliegtuig of in de auto. Als je de passagier bent, in elk geval.

WINNEN!
Wij mogen 1 boomstamkussen weggeven!
Hoe je mee kunt doen lees je op onze Facebook Pagina!

 

 

(Visited 53 times, 1 visits today)

One thought on “Ditverzinjeniet.nl [+WINNEN]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.