her3Een herinneringsboompje is een unieke manier om de herinnering aan een mooi moment of dierbare levend te houden. Om u te inspireren vindt u op de site enkele voorbeelden bij bijzondere momenten in een mensenleven, te weten: geboorte, trouwen en rouw. Uiteraard zijn er nog vele andere momenten te bedenken waarbij een herinneringsboompje zou passen.

Een her1herinneringsboompje is een origineel, groeiend en groen geboortegeschenk. Onderstaand vindt u ter inspiratie enkele voorbeelden, maar u kunt uiteraard ook uw eigen creativiteit gebruiken bij het samenstellen van een plateau. Uiteraard zijn alle herinneringsproducten ook los verkrijgbaar en is het mogelijk deze direct naar de ontvanger te versturen als bijzonder geboortegeschenk.

Een liefdevol trouwgeschenk voor het bruidspaar.  Het boompje is een mooi hb1symbool voor hun groeiende liefde. Onderstaand vindt u ter inspiratie enkele voorbeelden inclusief herinneringsproducten, maar u kunt uiteraard ook uw eigen creativiteit gebruiken bij het samenstellen van een plateau. Uiteraard zijn alle herinneringsproducten ook los verkrijgbaar en is het mogelijk deze direct naar de ontvanger te versturen als bijzonder huwelijksgeschenk.

hb2Dieren hebben een speciale plek in ons hart en ons leven. Houd de herinnering aan deze lieverds levend met een herinneringsboompje en/of onze mooie herinneringsproducten. Denk hierbij aan onze bijzondere collectie (mini) urnen of hondenbeeldjes verkrijgbaar in bijna ieder ras. Uiteraard zijn alle herinneringsproducten ook los verkrijgbaar en is het eveneens mogelijk deze direct naar een eventele ontvanger te versturen als  hart onder de riem. Zie: bijzonder geschenk.

her2Creëer een persoonlijk sieraad met een herinneringsmedaillon, dé gedenktrend uit de VS op het gebied van herinneringssieraden.De medaillons zijn aan de voor- en achterzijde voorzien van glas en omhuld door hoogwaardig edelstaal, dat niet kan verkleuren.

U opent het medaillon eenvoudig d.m.v. een magneetsluiting, waarna u hem kunt vullen met een tekstmunt, en bedeltjes. Deze items zijn te verkrijgen in de webshop. Uiteraard kunt u ook persoonlijke herinneringen toevoegen, zoals een klein plukje haar of een foto. Er zijn legio mogelijkheden om het medaillon te personaliseren.
Een herinneringsmedaillon is passend bij vele bijzondere momenten in een mensenleven en bijzonder geschikt als kraamcadeau, huwelijksgeschenk of ter nagedachtenis aan een dierbare.

Herinneringsdoosjes zijn bijzondere,  decoratieve doosjes waarin u kleine her4herinneringen aan een speciaal moment kunt bewaren. Denk hierbij aan een geboorte, huwelijk of ter nagedachtenis aan een dierbare. Een herinneringsdoosje biedt een mooi plekje voor bijvoorbeeld een haarlok, sieraad of misschien wel een lief briefje of tandje.  De meeste herinneringsdoosjes in onze collectie zijn tevens geschikt voor het bewaren van een symbolisch (klein) beetje as. Mooi om cadeau te doen of te krijgen…

WINNEN!
Wij mogen 1 iemand blij maken met een herinneringsboompje voor een geboorte (inclusief een plateau én accessoires). Hiervoor moet je natuurlijk wel wat doen…wat dat is kun je lezen op onze Facebook Pagina!hbprijs

(Visited 101 times, 1 visits today)

10 thoughts on “Herinneringsboompje.nl [+WINNEN]

  1. Heel mooi, lijkt mij een heel leuk gebaar om weg te geven en nog origineel ook.
    Ik doe graag mee aan de actie omdat ik een iemand ken die ik deze graag cadeau zou willen doen. Hele leuke actie,spannend! Groetjes Angelique Bruinier

  2. Deze vind ik echt heel erg mooi. Een vriendin van mij heeft in de 20ste week van haar zwangerschap te horen gekregen dat haar kindje niet levensvatbaar was, geen blaas en geen longen ontwikkeld. Ze heeft 2 weken later de bevalling gehad en afscheid van haar dochtertje moeten nemen op een hele speciale manier. Deze zou ik haat heel graag willen geven als ik die win!

  3. Vind ik heel mooi voor mijn zoon en schoondochter die helaas met 20 weken afscheid hebben moeten nemen van hun zoontje. Hij zal altijd in onze harten zijn en missen hem elke dag..

  4. wat een leuke actie… ik doe heel graag mee om een kans te maken op zo’n prachtige herinnering, maar dan voor mijn 2 engeltjes, Jelle* en Martijn*, na 18 en 13 jaar worden ze nog steeds iedere dag gemist… Iedere dag vraag ik me af, zou Jelle* al aan het autorijlessen zijn… en zou Martijn* veel op z’n broertje lijken, ook zo’n lekkere druktemaker of juist de rustige van de 2 zijn geworden…

  5. Ik doe heel graag mee voor op de babykamer van onze tweeling. We zijn ze bijna verloren bij 24 weken zwangerschap, en dit was onze laatste kans om zwanger te worden. Zij zijn alles voor ons. Uiteindelijk zijn ze gezond ter wereld gekomen bij 37 weekjes op 5 december 2013. Surprise!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.