361_logo-webWat zou je een baby meer willen wensen dan een gelukkig leven? Stop dus maar met zoeken, want hét ideale kraamcadeau is gevonden. Met deze lachende Huggy Buddha Junior wens je kind – en ouders – het mooiste wat je kan wensen: “a happy Life!”. De Huggy Buddha Junior heeft een enorm hoog knuffelgehalte, is zacht en stevig tegelijk en kan tegen een stootje. Daarbij heeft deze gezellige dikkerd een leuk belletje, dat de baby snel zal ontdekken. Kies uit neutraal grijs, zacht blauw of zacht roze. Geluk zit ‘m in kleine dingen. Om te beginnen in de wens van een ander. Dit maakt van de Huggy Buddha een bijzonder cadeau om te geven én te krijgen.

Ze zijn echt om op te vreten zo leuk. Uitgevoerd in grijs, zacht blauw of  – roze  lachen de Huggy Buddha’s je tegemoet. Een heerlijk cadeau om te geven én te krijgen. Geluk en gezondheid willen we immers allemaal wel (geven).

Gezellige dikkerd361_Huggy Buddha Juniors
De Huggy Buddha is een prachtig geschenk van Sandra de Vries. Zij heeft in Voorburg een winkel in Oosterse woondecoratie en boeddhabeelden en wilde voor haar eerste kleinkind graag een zachte happy boeddha kopen. Knuffelberen genoeg, maar geen knuffel boeddha om haar kleinkind een gelukkig leven toe te wensen. Ze besloot om dan maar zelf, als eerste, een knuffelzachte, pluche happy buddha te ontwikkelen. Voor jong en oud. En met succes: inmiddels zijn er al tienduizenden van deze gezellige dikkerds verkocht.

Big Hug
De Huggy Buddha is een bijzonder cadeau voor veel verschillende situaties. Is er iemand zwanger en weet je nog niet of het een jongen of meisje wordt? Dan is de neutrale grijze Huggy Buddha Junior ideaal. Weet je het wel, dan kan je kiezen voor de zacht blauwe of –roze. Heel leuk ook als spiritueel accent in de babykamer. Wil je  een bruidspaar geluk wensen, een zieke beterschap en goede gezondheid, of een vriendin een steuntje in de rug geven bij liefdesverdriet? Of wil je misschien je kind mentaal steunen bij zijn examens, of ‘gewoon’ de verjaardag van iemand vieren? De Huggy Buddha’s toveren bij iedereen spontaan een lach om de mond en verbeelden een mooie gedachte. Een big hug, een cadeau dat je altijd zal bij blijven.

361_Huggy Buddha Juniors with boxVan groot tot klein
De Huggy Buddha’s worden met de hand gemaakt en zijn verkrijgbaar in drie maten en luxe cadeauverpakking. De grootste Huggy Buddha is 25 cm hoog, de Huggy Buddha Junior is 19 cm hoog en de bijpassende Talisman is 10 cm. Met de keyring is dit mini-knuffeltje makkelijk vast te clippen aan jas, schooltas, rugzak – op reis! – of sleutelbos. Alle modellen zijn er in lichtgrijs, de Junior ook in zacht blauw of -roze. Leuk extraatje: de Huggy Buddha Junior heeft een subtiel belletje. Bij elke Huggy Buddha zit een wenskaartje. De kleinsten wens je “a happy life! De groten wens je “peace, comfort, trust and all my love.. En voor een nóg beter gevoel is het goed te weten dat van elke verkochte Huggy Buddha een deel van de opbrengst naar de stichting Make-A-Wish gaat, die de liefste wensen vervult van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Met een Huggy Buddha geef je dus nóg meer!

Adviesverkoopprijzen:
Huggy Buddha (25 cm) € 39,95
Huggy Buddha Junior (19 cm) € 34,95
Huggy Buddha Talisman (sleutelhanger, 10 cm) € 12,95
Kijk voor meer info op www.huggybuddha.nl.

(Visited 172 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.