huup1Nostalgische FILM en TV souvenirs, hoe gaaf is dat! Tegenwoordig vind ik de televisie-programma’s voor kinderen lang niet altijd leuk en vaak ook  nog eens gewelddadig! Vroeger was dat toch wel eventjes wat anders, maarja…vroeger was alles beter, toch?! HuupHuup is dé nostalgische giftshop met de leukste film en televisie producten! Je kunt er terecht voor knuffels, unieke gebruiksartikelen, tassen en collectibles van je favoriete films of series. Leuk als cadeau, maar nog leuker voor de verzamelaar! 

Tassen
huup2huup3huup4huup5

Knuffels
huup6huup7huup8huup9
Figuren
huup10huup11huup12huup13

Wat je hierboven ziet is natuurlijk een kleine selectie, er is namelijk nog veel meer leuks te koop bij HuupHuup! Verder kun je ook nog terecht voor schrijfwaren, huis & keuken spulletjes en leuke dingetjes voor baby’s.

Als je voor € 40,00 of meer besteld is het verzenden ook nog eens gratis! En geloof me, aan dat bedrag kom je zeker weten als je al het leuks dat er te koop is gezien hebt!

Mocht je op de hoogte willen blijven van alles wat er speelt bij HuupHuup, dan kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief.

WINNEN!scooby
Scooby-dooby-doooo! Wij mogen namens HuupHuup 1 iemand blij maken met de leukste hond allertijden! Deze pluche Scooby-Doo is heerlijk zacht en mooi afgewerkt. Geef hem maar een goede knuffel en beloon hem af en toe met een Scooby snack! De knuffel is 34 cm groot.

Wil jij kans maken? Kijk snel op onze Facebook Pagina voor meer informatie!

(Visited 50 times, 1 visits today)

15 thoughts on “HuupHuup [+WINNEN]

 1. Scooby-Doo, wat een mooie prijs,
  deze wilt mijn zoontje knuffelen, ga je met ons mee op reis..

  We vertrekken samen op vakantie, met speelgoed en boekjes..
  alleen jij ontbreekt,
  voor jou hebben we speciale Scoobykoekjes..

  Je bent van harte welkom bij ons in huis,
  Geen gebrek aan aandacht & knuffel, we geven je een thuis..

  Zoonlief en mama duimen met 4 duimpjes hard,
  Kom maar naar ons toe, we wachten af met smart..

 2. JAaaah de leukste hond áller tijden! Het is goed om de jeugd hiermee te laten opgroeien! Scoobydoobydoo kom jij naar onze Mark toe???

 3. Mijn kinderen zijn opgegroeid met Scooby doo, ben gisteren de trotse oma geworden van een kleindochtertje Lexie, ze woog 2,400 kg en 43 cm groot, het zou leuk zijn deze Scooby Doo op haar kamertje te zien prijken

 4. mijn all-time favorite is nog steeds “The A-Team”. Ontploffingen, races, vechten…supertof! Als je nu kijkt, lijkt het ongelofelijk gedateerd…maar ‘t blijft jeugdsentiment voor me. Nu hopen dat m’n zoontje binnenkort wil meekijken, want ik begin Plop en Bumba een beetje beu te worden… 🙂

 5. Scoobidoebidoeeeeee je bedje staat al klaar jennifer wilt maar al te graag met je knuffelen en spelen♥wat een super leuke prijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.