bysonOok ik kreeg een ontzettend mooi sieraad opgestuurd, gemaakt door Bysonder. Nadat ik een foto opgestuurd had, bleef het een verrassing wat Sonja uiteindelijk voor me zou gaan maken. Het is een gave armband geworden die ik nu met veel plezier draag. Je kunt echt zien dat er met veel liefde en zorgvuldigheid gewerkt is aan mijn persoonlijke sieraad!

Zoals jullie op de foto kunnen zien is mijn armband voorzien van een foto van mijn kleine man. Deze chunk kan ik eraf halen om er vervolgens een andere op te doen. Dit hoeft niet persé met een foto te zijn er is nog veel meer keus, neem maar snel een kijkje wat er allemaal te koop is!

wpid-wp-1414847601728.jpegBysonder is niet alledaags
Dat komt, omdat Bysonder verstand heeft van verrassende sieraden en mooie woonspullen. Rare combinatie? Integendeel: met de één maak je jezelf ‘Bysonder’ en met de ander je huis. En overeenkomsten zijn er ook: Bysonder zoekt altijd naar artikelen die iets eigens hebben. Een opvallende kleur, een onderscheidende vormgeving, of een ander accent. Bysonder kent precies de juiste adresjes om die te kopen.

Ook eigen ontwerpen
Het team achter Bysonder heeft jarenlang ervaring. En nog veel meer creativiteit. Zo maken en ontwerpen we veel sieraden en woonaccessoires zelf. Naar eigen ontwerp, met zelf geselecteerde materialen. Bysonder werkt ook nauw samen met ontwerpers, meubelmakers en stoffeerders. De meubels in onze webshop zijn daarom uniek. Of Bysonder, zo je wilt. En omdat iedereen een eigen stijl heeft, kun je bij Bysonder ook accessoires op maat laten maken. Is dat Bysonder of niet?

Voor Bysondere sieraden (en mooie woonspullen dus) kun je heel goed terecht bij Bysonder…neem snel een kijkje, want de feestdagen komen er alweer snel aan! Heb jij tenminste een mooi en origineel cadeautje!

WINNEN!

Volg Bysonder ook op Facebook en/of  Twitter, en maak kans op 1 van de 3 sieraden die we in de spotlights hebben gezet. Je kunt kiezen uit de armband die je hiernaast ziet, de ketting van Marije of de ketting van Linda. Voor wie doe jij mee? Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam.

Deze actie is inmiddels afgelopen. De winnaar heeft bericht gehad!

 

(Visited 90 times, 1 visits today)

32 thoughts on “Mijn “Bysondere” sieraad!

 1. waaaaauuuwww wat een geweldige actie zeg, natuurlijk geliked en gedeeld en nu hard duimen en dromen of ik de gelukkige winnaar mag wezen van deze mooie prijs voor me lieve ouders omdat ze bijna 25 jaar getrouwd zijn ♡ ♡

 2. Schitterende armband en ketting! Ik doe graag mee! Ik doe mee voor mijn nichtje die net moeder is geworden! Ik vind de armband het mooist!

 3. Voor mijn zoon, die in maart papa word <3 van een (klein)zoon dus foto hebben we nog niet? Maar vind dit zo mooi dat ik toch een poging waag, niet geschoten is altijd mis!!

 4. Wat bijzonder en zo mooi voor de biologische moeder van onze geadopteerde dochter in China.
  Zij kan dan toch -op een bijzondere manier -haar kind bij zich dragen.

 5. Leuk. De ketting van Marije vind ik erg mooi. Ik doe graag mee, voor mijn schoonzusje of toch voor mezelf? Daar moet ik nog even over nadenken hoor!

 6. Ik zou deze graag voor mijzelf willen. Mijn opa is overleden, en ik mis hem nog dagelijks. een foto van hem in de bedel lijkt me een mooie herinnering aan mijn, zoals ik hem noemde tweede vader

 7. Ik vind alle sieraden erg mooi ik zou wel graag een ketting willen winnen zodat ik mijn zoontje altijd dichtbij mijn hart kan hebben en waar ik ook ben ook altijd even mijn lieve zoontje kan zien ondanks dat hij door grote fouten van anderen niet bij mij woont. Dan hoop ik dat ik mijn zoontje niet heel erg hard meer hoeft te missen en dat de leegte en het gemis een beetje gevuld wordt.

 8. Ik heb helaas geen facebook of twitter maar ik ga toch met de actie mee doen!
  Ik zou heel graag wat voor mijn vriendin willen winnen. Zij is ruim 4 jaar mijn steun en toeverlaat. Ik heb haar daarvoor nog niet kunnen bedanken. Hoe mooi zou het zijn als ik zoiets moois aan haar zou kunnen geven

 9. Ik doe graag mee voor mijn moeder. Ze is 21 jaar geleden mijn babybroertje verloren. Het lijkt me heel mooi als ze zijn fototje bij zich kan dragen

 10. voor mezelf, ons zoontje heeft een ernstige bloedziekte en ik vind het mooi als ik hem altijd bij me draag, ook als hij in het ziekenhuis ligt. Ik volg via FB

 11. De armband vind ik erg mooi! Mooie en sierlijk geschakeld, waardoor de foto er mooi uit springt! Deze armband zou ik mijn vriendin gunnen, zodat zij haar kleinkinderen dicht bij zich kan dragen als zij niet in Nederland zijn!

 12. Voor mijn lieve meisie, zodat zij onze kindjes altijd bij zich kan dragen! Mijn keus valt op de armband, maar ik weet zeker dat 1 van de 2 kettingen ook in de smaak zullen vallen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.