Vorige week woensdag ben ik tante geworden van een schattig klein meisje. Ik had al wat neefjes, maar dit is het allereerste nichtje! Uiteraard wilde ik dat kleine wondertje iets moois geven…iets wat haar mama kan bewaren, zodat ze het als ze later groot is nog een keertje kan bekijken. Het is een armbandje geworden…een armbandje van ‘Mijn Juweel‘.

Mijn zus was trouwens meteen enthousiast en ook wel ontroerd, toen ik haar het armbandje gaf. Ze vond hem erg mooi en zal hem zeker weten om doen bij haar kleine prinses. Echt een cadeau waar de kleine meid later ook nog iets aan heeft! Ze is nu nog klein, maar ook voor mijn zus is het een leuk aandenken aan de baby-tijd, als haar kleine meisje uiteindelijk een grote dame is geworden.

De sieraden van ‘Mijn Juweel’ worden allemaal met veel liefde én met de hand gemaakt! Eigenaresse Anneke houdt enorm van mooie materialen en dat zie je zeker terug in haar ontwerpen. Ze werkt met echte zoetwaterparels, Swarovski kristallen en natuursteentjes…kortom een Juweeltje waaraan je kunt zien dat het gemaakt is door iemand die houdt van wat ze doet!

 

De sieraden zijn vaak voor hele speciale momenten zoals de geboorte, doop of communie, verjaardag of een speciaal feest. Het idee dat de kindersieraden en mama sieraden van ‘Mijn Juweel’ dat moment nóg wat specialer maken is voor Anneke elke dag weer een reden om de mooiste sieraden te maken.

De collectie van ‘Mijn Juweel’ bestaat uit baby armbandjes, kinderarmbandjes, luxe speenkoorden, mama sieraden en zilveren kinderoorbellen.
Ik nodig jullie uit om een kijkje te nemen op de website van ‘Mijn Juweel’ als je op zoek bent naar een speciaal cadeau!

 

(Visited 52 times, 1 visits today)

One thought on “Mijn Juweel [+WINNEN]

  1. proficiat met de geboorte van uw nichtje! en ja het is inderdaad wat anders dan neefjes! ik als oma heb daar ook ervaring mee: 3 kleinzonen en dan een kleindochter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.